Esperi Hoivakoti Iiris, Nokia

Kuulumisia
8.6.2020

Vierailukäytännöt

Koronarajoitusten hiljalleen auetessa otamme jälleen vieraita vastaan tietyin rajoituksin
Iiriksen kehujen kortti
11.5.2020

Iiriksen arkea

Poikkeusoloista huolimatta arki rullaa turvallisten rutiinien ympärillä.
25.3.2020

Elämää poikkeusoloissa

Hoivakodissamme turvataan asukkaita ja hoitajia erilaisin toimenpitein ja ohjeistuksin. Meidän hoivakodissamme on toteutettu jo viime viikolla osastointi kahteen pienempään yksikköön Ainoon ja Reinoon, jolla pyritään estämään mahdollisissa koronatartuntatilanteessa koko yksikön altistumista. Myös hoitajat ovat ohjeistettu välttämään kaikkia ylimääräisiä kontakteja vapaa-ajalla ja pyrimme rajoittamaan omat menomme vain välttämättömiin kauppa- ja apteekkiasiointiin.
Läheiset vierailulla!
25.3.2020

Läheisiä vierailulla ikkunan takana!

Meillä on lähellä asuvien läheisten kanssa kokeiltu myös ikkunan takana vierailuja jo viime viikolla! Meillä yhteysikkunana on toiminut asukkaan oma ikkuna. Ikkunan takana vierailusta tulee sopia hoitajien kanssa etukäteen ettei kukaan säikähdä ja toivoisimme läheisten keskittävän vierailut iltapäivään, että ehdimme auttaa paremmin asukkaita puhelimen käytössä.
20.3.2020

Uusi sairaanhoitaja tuli taloon!

Jenny uusi sairaanhoitajamme aloitti työskentelyn Iiriksessä maanantaina. Jenny on aloittanut perehtymisen Aino-siivestämme. (Ulko-ovelta päin katsottuna vasemmalla oleva siipi.) Jenny toimii myös jatkossa varaomahoitajana Ainon asukkaille.

Edelleen kuitenkin talossa siis jatkavat kaikki entiset sairaanhoitajamme Heli yksikönpäällikkönä, Essi tiiminvetäjänä, Päivi yökkönä ja Marikka keikkalaisena.

Sairaanhoitajat tavoittaa vuorossa ollessamme tiiminvetäjän numerosta 0505604266. Pääsääntöisesti Iiriksessä on sairaanhoitaja arkisin aamussa ja illassa. Viikonloppuisin olemme vain aamuisin. Koronaepidemia voi toki aiheuttaa näihin muutoksia.
17.3.2020

Kirje läheisille

Iiriksessä arki pyörii normaalisti, vaikka koronavirus aiheuttaa haasteita ympäri maailman. Läheisiä kaipaamme ja odotamme vierailukiellon päättymistä. Vierailukielto on tällä hetkellä voimassa toistaiseksi. Onneksi nykypäivänä on paljon vaihtoehtoisia tapoja pitää yhteyttä.
13.3.2020

Kevään ohjelmasta

Koronavirusepidemian vuoksi vierailuja rajoitetaan ja tapahtumia perutaan.
11.3.2020

Iiriksen kevään ohjelma

Iiriksessä vierailee säännöllisesti useita eri esiintyjiä ja laulajia. Kevään ohjelmaa täydentää päivittäiset talon omat hupihommat asukkaiden omien toiveiden mukaisesti. Suuren suosion on saanut Bingo ja muut pelit hoitajien ohjaamana.
10.3.2020

90 -vuotisjuhlat

Mikä on pitkän iän salaisuus? "No se on tietysti lämpivät välit läheisiin ja ystäviin, sillä jaksaa", kuului 90 -vuotiaan lausahdus.
6.2.2020

Iiriksessä tapahtuu helmikuussa

Hoivakoti Iiriksessä vierailee säännöllisesti iso joukko vapaaehtoisia, esiintyjiä, muusikoita ja kaikenkarvaisia eläinystäviä!
13.11.2019

Asukaskokous syyskuussa

Syyskuun asukaskokouksessa aiheena oli milekäs arki. Toiveita ja ajatuksia mm. mukavasta tekemisestä saatiin paljon. Myös toiveruokia lempiruokaviikolle saatiin hyvin.
Katso lisää