Esperi Hoivakoti Jaatinen, Pyhäjärvi

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

28

kesäkuu

2019

Bingoperjantai

Tänä perjantaina pelattiin Hoivakoti Jaatisessa Bingoa. Meitä oli ilahduttamassa myös Eevert- poika, joka bongasi pöydältä pääpalkinnon.
Perjantaina pelattiin Bingoa

Bingon pelaaminen on mukavaa hommaa. Bingohan on kehitetty italiassa 1500- luvulla, mutta Suomeen tämä onnenpeli on tullut vasta 1900-luvulla. Ja jokainen tämän pelin pelaamisen varmasti osaa.

Riemunkiljahdukset ja naurunpyrskähdykset täyttivät hoivakotimme aulan, kun asukkaat olivat kokoontuneet pelaamaan bingoa talon aulatilaan Pirkko- hoitajan johdolla. Ja eihän bingo ole mitään ilman palkintoja. Pääpalkinto kiehtoi myös Eevert- poikaa, joka vieraili tänään talossamme. Jokainen osallistuja sai toki suunsa makeaksi ja kaikenlisäksi hyvän mielen. Bingon peluun jälkeen tarjolla olivat vielä pullakahvit, eilen talossa leivottujen korvapuustien kera :)

6

kesäkuu

2019

Kesä tulossa.

Aurinko paistaa ja mansikoita pitää maistaa, Ihana lämmin tuuli ja yhden hienon linnun kuuli.Sää niin kirkasta on ja vieläpä järven kirkas pinta on .Kukat kukkii niin valtoimena ja kasvavat niin avoimena. Jäätelö maistuu hyvältä suussa ja ehkä vielä lämpimämpi ensi kuussa.
Kesä saapui Esperi Jaatiselle

Sää alkaa näyttää hyvältä ja luonto kukkii kukkimistaan. Nyt hyvä asukkaiden kanssa mennä ulos lenkille, joista moni tykännyt. Ihana jutella eri asukkaiden kanssa, miten he hoitaneet omaa kotiaan nuoruudessa ja sitä kautta monet muut muistot tulleet esille, mistä ovat halunneet kertoa.

15

helmikuu

2019

Tuulahdus keväästä

Wanhat toivat iloa hoivakotiimme perjantaina.
Wanhat vierailivat meillä

Tällä viikolla saimme tänne Pyhäjärvellekin tuulahduksen alkavasta keväästä. Leuto ilma, vesisade ja lopulta myös kaunis aurinkoinen ilmakin antoivat lupauksen siitä, että talvi alkaa väistymään. Lunta on mahdottoman paljon, enemmän kuin "miesmuistiin". Torstaina vietimme ystävänpäivää leivoskahvien merkeissä ja ihastelimme kevään ehdottomasti kauneimpia kukkia, tulppaaneja ruokasalin pöydillä.  Perjantaina lukion 2. vuoden opiskelijat, Wanhat, kävivät esittämässä taidokkaita tansseja. Nuoret olivat kauniita ja komeita juhlaeleganssissaan. Tanssimusiikki ja upeat esitykset menivät monella asukkaalla " jalan alle".