Esperi Hoivakoti Jaatinen, Pyhäjärvi

Kuulumisia
25.2.2020

Kuulumisia

Helmikuukin alkaa olemaan jo loppusuoralla. Muutama joutsen on jo nähty Pyhäjärvellä, selkeä kevään merkki.
19.2.2020

Helmikuun kuulumisia

Helmikuu on jo yli puolessa välissä. Sää on ollut erittäin vaihteleva täällä Pyhäjärvellä, kovia paukkupakkasia ei ole täälläpäin ollut, mutta auringon paisteesta olemme saaneet nauttia aina sateiden välissä!
21.1.2020

Tule kuulemaan huomisen hoivasta!

Viime keväänä Esperi perusti alan asiantuntijoista koostuvan Laaturyhmän. Ryhmän tavoitteeksi asetettiin Esperin toiminnan puolueeton arvioiminen ja kehittäminen ja sitä kautta myötävaikuttaminen myös kansallisten hoivan laadun kriteerien kehittämiseen.
6.11.2019

Syksyn ja alkutalven tarinaa

Syksy kääntyi talveksi täällä Pyhäjärvellä. Pakkanen on paukkunut tällä viikolla jo 10 asteen lukemissa. Ulkona on hieman valoisampaa, kun luntakin on vähän. Syksyn aikana olemme touhuilleet monenlaista mukavaa. Vanhustenviikolla lokakuun alussa osallistuimme mm. vanhusten yhteiseen ulkoilupäivään tikkupullan paiston merkeissä. Saimme vieraaksemme paikallisen kukkakauppayrittäjän, Hannan, joka loihti asukkaidemme kanssa ihania kukka-asetelmia silmäniloksi ruokasaliimme.

Syksyn aikana meillä on vieraillut mm- paikallinen taiteilija AimoJuhani Maksimainen. Hän on lausunut runoja ja esittänyt lauluja. Myös hengellisen musiikin esittäjiä on käynyt. Viime viikonloppuna vietimme pyhäinpäivää. Sytytimme vuodenaikana poisnukkuneiden asukkaiden muistoksi kynttilät. Lähestyvän joulunkin makuja olemme maistelleet mm. porkkanalaatikon ja torttujen muodossa. Loppuvuoden aikana saamme vieraaksemme ainakin eläkeläisten kuoron. Ennen joulua pääsemme nauttimaan mieslaulajien joulukonsertista ja seurakunnan kauneimmista joululauluista.
20.8.2019

Päiväkahvit

Auringon pilkistäessä pilvien lomasta nautittiin Hoivakoti Jaatisessa tänään päiväkahvit ulkona.
28.6.2019

Bingoperjantai

Tänä perjantaina pelattiin Hoivakoti Jaatisessa Bingoa. Meitä oli ilahduttamassa myös Eevert- poika, joka bongasi pöydältä pääpalkinnon.
6.6.2019

Kesä tulossa.

Aurinko paistaa ja mansikoita pitää maistaa, Ihana lämmin tuuli ja yhden hienon linnun kuuli.Sää niin kirkasta on ja vieläpä järven kirkas pinta on .Kukat kukkii niin valtoimena ja kasvavat niin avoimena. Jäätelö maistuu hyvältä suussa ja ehkä vielä lämpimämpi ensi kuussa.
21.12.2018

Joulupuu on rakennettu

Joulukuusi tuo joulun. Joululaulujen soidessa koristelimme tänään kuusen Jaatisen aulaan. Huumaava kuusentuoksu täytti koko talon. Hoivakoti Jaatisen väki toivottaa kaikille tunnelmallista joulun aikaa!
18.12.2018

HOME MADE WITH <3

Hoivakodissa voi harrastaa itselle rakkaita harrastuksia. Asukkaamme käsissä on menneenä syksynä ja alkutalven aikana syntynyt monet lämpöiset sukkaparit. Aika kuluu mukavasti , kun on mieluisaa tekemistä. Monet sukat taisivat päätyä pukinkonttiin :)