Esperi Hoivakoti Jaatinen, Pyhäjärvi

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

20

elokuu

2019

Päiväkahvit

Auringon pilkistäessä pilvien lomasta nautittiin Hoivakoti Jaatisessa tänään päiväkahvit ulkona.
kahvit ulkona

Pyhäjärvellä on vietetty elokuuta hyvin vaihtelevassa säässä. Eilen vettä satoi koko päivän, eikä ulkoilemaan oikein päästy. Eihän me toki sokerista olla, ja siksi uhmattiinkin tänään sadepilviä ja päätettiin juoda päiväkahvit ulkosalla. Aurinko alkoikin paistamaan iltapäivällä ihanan lämpimästi, Mikäpä tämän mukavampi tapa viettää loppukesän päivää, kuin nautiskella kupponen kahvia ulkosalla hyvässä seurassa.

28

kesäkuu

2019

Bingoperjantai

Tänä perjantaina pelattiin Hoivakoti Jaatisessa Bingoa. Meitä oli ilahduttamassa myös Eevert- poika, joka bongasi pöydältä pääpalkinnon.
Perjantaina pelattiin Bingoa

Bingon pelaaminen on mukavaa hommaa. Bingohan on kehitetty italiassa 1500- luvulla, mutta Suomeen tämä onnenpeli on tullut vasta 1900-luvulla. Ja jokainen tämän pelin pelaamisen varmasti osaa.

Riemunkiljahdukset ja naurunpyrskähdykset täyttivät hoivakotimme aulan, kun asukkaat olivat kokoontuneet pelaamaan bingoa talon aulatilaan Pirkko- hoitajan johdolla. Ja eihän bingo ole mitään ilman palkintoja. Pääpalkinto kiehtoi myös Eevert- poikaa, joka vieraili tänään talossamme. Jokainen osallistuja sai toki suunsa makeaksi ja kaikenlisäksi hyvän mielen. Bingon peluun jälkeen tarjolla olivat vielä pullakahvit, eilen talossa leivottujen korvapuustien kera :)

6

kesäkuu

2019

Kesä tulossa.

Aurinko paistaa ja mansikoita pitää maistaa, Ihana lämmin tuuli ja yhden hienon linnun kuuli.Sää niin kirkasta on ja vieläpä järven kirkas pinta on .Kukat kukkii niin valtoimena ja kasvavat niin avoimena. Jäätelö maistuu hyvältä suussa ja ehkä vielä lämpimämpi ensi kuussa.
Kesä saapui Esperi Jaatiselle

Sää alkaa näyttää hyvältä ja luonto kukkii kukkimistaan. Nyt hyvä asukkaiden kanssa mennä ulos lenkille, joista moni tykännyt. Ihana jutella eri asukkaiden kanssa, miten he hoitaneet omaa kotiaan nuoruudessa ja sitä kautta monet muut muistot tulleet esille, mistä ovat halunneet kertoa.