Esperi Hoivakoti Jaatinen, Pyhäjärvi

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

15

helmikuu

2019

Tuulahdus keväästä

Wanhat toivat iloa hoivakotiimme perjantaina.
Wanhat vierailivat meillä

Tällä viikolla saimme tänne Pyhäjärvellekin tuulahduksen alkavasta keväästä. Leuto ilma, vesisade ja lopulta myös kaunis aurinkoinen ilmakin antoivat lupauksen siitä, että talvi alkaa väistymään. Lunta on mahdottoman paljon, enemmän kuin "miesmuistiin". Torstaina vietimme ystävänpäivää leivoskahvien merkeissä ja ihastelimme kevään ehdottomasti kauneimpia kukkia, tulppaaneja ruokasalin pöydillä.  Perjantaina lukion 2. vuoden opiskelijat, Wanhat, kävivät esittämässä taidokkaita tansseja. Nuoret olivat kauniita ja komeita juhlaeleganssissaan. Tanssimusiikki ja upeat esitykset menivät monella asukkaalla " jalan alle".

 

21

joulukuu

2018

Joulupuu on rakennettu

Joulukuusi tuo joulun. Joululaulujen soidessa koristelimme tänään kuusen Jaatisen aulaan. Huumaava kuusentuoksu täytti koko talon. Hoivakoti Jaatisen väki toivottaa kaikille tunnelmallista joulun aikaa!
hyvää joulua

18

joulukuu

2018

HOME MADE WITH <3

Hoivakodissa voi harrastaa itselle rakkaita harrastuksia. Asukkaamme käsissä on menneenä syksynä ja alkutalven aikana syntynyt monet lämpöiset sukkaparit. Aika kuluu mukavasti , kun on mieluisaa tekemistä. Monet sukat taisivat päätyä pukinkonttiin :)
Pukinkonttiin