Esperi Ikäihmiset 4
Kuvagalleria

Esperi Hoivakoti Juventus, Joroinen

Koti ikäihmisille
Hoitaja
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot
Monipuolisesti virikkeitä ja harrastustoimintaa
Koti
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairauksia sairastaville ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua. Kevyt palveluasuminen sopii ikäihmiselle, joka tulee toimeen itsenäisesti. Hoivahenkilöstö on läsnä päiväsaikaan, auttamassa arjen askareissa ja järjestämässä asukkaille monipuolista virkistystoimintaa.

Lyhytaikaista asumista

Lyhytaikainen asumispalvelu tarkoittaa, että ikäihminen tulee vaikkapa pariksi päiväksi tai muutamaksi kuukaudeksi asumaan hoivakotiimme. Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi leikkauksen tai sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajan loman aikana tai kotitalon putkiremontin vuoksi. Asumisen kestosta ja hoivan määrästä sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan.

Myös lyhyemmällä asumisjaksolla oleva asukas saa meillä yksilöllisen hoivan, hoidon ja kuntoutuksen. Jakson jälkeen asukas palaa kotiin. Lyhytaikaiselle asumisjaksolle voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Valitettavasti emme voi järjestää keskiviikon tutustumistilaisuutta. Keskitymme tarjoamaan parasta mahdollista hoivaa asukkaillemme. Kiitos ymmärtämisestä!

Kodin kuulumisia

Esperi Hoivakoti Juventus on Joroisten Huutokoskella, peltojen keskellä avarassa maalaismaisemassa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme turvallista asumista, hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä lämmintä yhdessäoloa ikäihmisille, jotka fyysisistä, psyykkisistä tai sosiaalisista syistä tarvitsevat ympärivuorokautista apua tai läsnäoloa. Tarjoamme myös lyhytaikaista hoiva-asumista esimerkiksi omaishoitajan loman, kodin remontin tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Kodissa on yhteensä 18 asukaspaikkaa.

Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi heinäkuussa 2018.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Järjestämme laulu- ja lukutuokioita, leivontaa ja askartelua, jumppaa ja tanssia sekä välillä vierailemme erilaisissa tapahtumissa.

Viihtyisä koti

Asukkailla on käytössään omat esteettömät asuinhuoneet. Oman huoneen voi halutessaan sisustaa omilla tutuilla tavaroilla ja kalusteilla. Yhteisessä käytössä ovat viihtyisät oleskelu-, ruokailu-, pesu- ja saunatilat sekä takkahuone, josta on pääsy terassille.