Esperi Hoivakoti Käenpesä, Eurajoki

Kuulumisia
Hoivakoti Käenpesän kesäkukat
11.6.2020

Kesä on tullut

Vihdoin lämpö ja aurinko ovat tulleet luoksemme. Vihreäksi muuttunut luonto ja kesän tuoksut ovat piristäneet mieliämme kevään jälkeen.
17.2.2020

No onkos tullut kesä nyt talven keskelle?

Käenpesässä on jo menetetty toivo talven saapumisesta, siirrymme odottamaan kevättä ja kesää! Viime viikot ovat kuluneet normaalin arjen pyörteissä. Sään suosiessa olemma ulkoilleet reippaana, vaikka olemmekin saaneet nauttia myös tuulesta ja vesisateesta.
30.1.2020

Tammikuun kuulumisia.

Vuosi 2020 on alkanut Käenpesässä hyvin. Asukkaat odottavat päivittäin, että koska lumisade alkaisi ja saataisiin vihdoinkin nauttia talvisesta maisemasta.
23.12.2019

Joulu on saapunut Käenpesään!

Luvian Käenpesässä on jo tovin odotettu joulua saapuvaksi ja nyt se on vihdoin täällä!
Kuusi koristeltu ja joulupiparit leivottu. Asukkaat odottavat jo innoissaan, että mitä pukki tuo lahjaksi.
Joulukuun aikana olemme saaneet paljon vierailijoita käymään. Kirkkokuoro kävi laulamassa kauneimpia joululauluja yhdessä asukkaiden kanssa.
Vietimme myös joulujuhlaa viime viikon tiistaina. Juhlan tohinassa kuvien ottaminen unohtui, nautimme musiikista, jouluherkuista ja toistemme seurasta.
Myös pappi ja kanttori kävivät tuomassa meille seurakunnan joulutervehdyksen ehtoollisen muodossa.
4.12.2019

Joulun odotusta!

Käenpesässä virittäydytään jo joulutunnelmaan. Joulukoristeita on jo hieman aseteltu paikoilleen ja vanhasta talosta tuttu joulukalenterikin on päässyt seinälle. Tontut ovat käyneet kurkkimassa ja kyselemässä lahjatoiveita. Asukkaiden omasta mielestä he ovat olleet kovinkin kilttejä.
5.11.2019

Talvi tekee tuloaan!

Talven ensilumi satoi maahan Lokakuun viimeisinä päivinä, harmiksemme emme saaneet nauttia siitä kovinkaan pitkään. Olemme kuitenkin saaneet paistatella auringossa ja katsella pakkasen valkoiseksi muuttamaa nurmikkoa.
7.10.2019

Käenpesän kuulumiset

Käenpesän syksy on kulunut rauhallisissa merkeissä säätä ja puiden värimaailmaa ihmetellen. Viriketoimintaan on panostettu, koska ilma ei enää ole kovinkaan suosiollinen ulkoiluun. Lähdemme alkavaan vanhustenviikkoon innolla.
4.9.2019

Vielä on kesää jäljellä!

Kaunis pihamme viettää ensimmäistä kesäänsä nyt ehkä vielä hieman vaatimattomana, mutta ensi kesänä jo varmasti täydessä loistossaan.
21.12.2018

Joulurauhaa

Joulu lähestyy ja arkiset kiireet väistyvät. Käenpesään on julistettu joulurauha.
12.11.2018

Joulujuhla

Tervetuloa 4.12.18 joulujuhlaamme.
2.11.2018

Vietimme uuden Hoivakoti Käenpesän harjannostajaisia!

Eilen vietettiin uuden Esperi Hoivakoti Käenpesän harjannostajaisia Luvialla. Vieraat pitivät kovasti näkemästään! Esperi rakennuttaa nykyisten tilojen tilalle uuden, modernin hoivakodin. Hoivakodissa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja neljä isompaa asuntoa palveluasumista varten. Asukkaat ja henkilökunta pääsevät muuttamaan uusiin tiloihin heti alkuvuodesta 2019.
16.10.2018

Tervehdys kaikille!

Tiistaina 16.10. vietetään esimiesten päivää ja tässä Käenpesän yksikönpäällikön esittely.
16.10.2018

Syksyiset terveiset

Olemme saaneet nauttia kauniista syksyisestä ilmasta yhdessä asukkaiden kanssa
Katso lisää