Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Kiekerö, Kemijärvi

28

heinäkuu

2022

Omaistenpäivä 18.7.

Esperin hoivakoti Kiekeröllä vietettiin omaistenpäivää 18.7. Ohjelmassa oli haitarimusiikkia, yhdessä oloa ja herkullista poro voileipäkakkua sekä täytekakkua.
horsmat
tervetuloa
Omaistenpäivänä meille esiintyivät lahjakkaat Heidi Luosujärvi sekä Petteri Waris. Harmonikka raikasi komeasti ja niin omaisten, kuin asukkaidemmekin tanssijalat meinasivat alkaa vipattamaan tuttujen rytmien tahdissa.

Harmonikka konsertin jälkeen kakku kahvittelimme koko porukalla, iloinen puheensorina täytti ruokasalin. Meille hoitajille oli ilo voida järjestää tällainen tapahtuma, sekä kuunnella omaisten ja asukaaidemme kuulumisen vaihtoa. Palkitsevinta päivässä oli nähdä suuria hymyjä asukkaidemme kasvoilla.
harmonikka

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Kiekerö, Kemijärvi

kynnet
6.8.2022

Perjantain kaunistautumista

Kemijärvellä päivät sekun lyhenee ja syksy tekee tuloaan. Kaipasimme vähän väriä arkeen, niin lakkasimme asukkaiden kanssa kynsiä sekä juttelimme meinneistä ajoista.
horsmat
28.7.2022

Omaistenpäivä 18.7.

Esperin hoivakoti Kiekeröllä vietettiin omaistenpäivää 18.7. Ohjelmassa oli haitarimusiikkia, yhdessä oloa ja herkullista poro voileipäkakkua sekä täytekakkua.
lettu
24.7.2022

Grillibileet

Meillä Kemijärvellä kesäisestä säästä pitää nauttia aina, kun mahdollista koska lämpimät ilmat käyvät jo vähiin tältä erää. Järjestimmekin asukkaiden kanssa kesän viimeiset grillailut ja lettujen paistot.
kukat
25.6.2022

Juhannus päivä

Juhannus on keskikesän ja yöttömän yön juhla. Sitä vietetään kesäpäivänseisauksen tietämillä, kesäkuussa. Juhannukseen kuuluu taikoja, keskiyön aurinkoa, tanssia ja musiikkia. Tänä juhannuksena ei satanut lunta, vaan aurinko helli Kemijärveä koko juhannuksen ajan.
kesä
21.6.2022

Kesäpäivänseisaus

Kesäpäivänseisauksen aikaan päivä on pisimmillään ja pohjoinen pallonpuolisko kylpee valossa.
sirkus
19.6.2022

Sirkus kaupungissa

Kiekerön viereisellä hiekkakentällä esiintyy sirkus tulevana iltana.