Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Kiekerö, Kemijärvi

28

heinäkuu

2022

Omaistenpäivä 18.7.

Esperin hoivakoti Kiekeröllä vietettiin omaistenpäivää 18.7. Ohjelmassa oli haitarimusiikkia, yhdessä oloa ja herkullista poro voileipäkakkua sekä täytekakkua.
horsmat
tervetuloa
Omaistenpäivänä meille esiintyivät lahjakkaat Heidi Luosujärvi sekä Petteri Waris. Harmonikka raikasi komeasti ja niin omaisten, kuin asukkaidemmekin tanssijalat meinasivat alkaa vipattamaan tuttujen rytmien tahdissa.

Harmonikka konsertin jälkeen kakku kahvittelimme koko porukalla, iloinen puheensorina täytti ruokasalin. Meille hoitajille oli ilo voida järjestää tällainen tapahtuma, sekä kuunnella omaisten ja asukaaidemme kuulumisen vaihtoa. Palkitsevinta päivässä oli nähdä suuria hymyjä asukkaidemme kasvoilla.
harmonikka

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Kiekerö, Kemijärvi

talvi
12.11.2023

Lapin luonto luo outoa taikaa..

Kiekerön ympäristö on sunnuntaiaamuna kuin satukirjasta. Pakkasta on 8 astetta ja auringonvalo kimaltelee huurteisissa puissa.
sauna
11.11.2023

Löylyä lissää

Asukkaat olivat tyytyväisiä, kun pääsivät ottamaan löylyä Kiekerön saunassa. Jotkut olisivat viihtyneet koko päivän ja toisille riitti vain pieni lämmittely. Saunomisen jälkeen lähdettiin päiväkahveille.
jumppa
29.10.2023

Musiikkijumppaa sunnuntain ratoksi

Sunnuntaina keräsimme porukkaa kasaan ja jumppasimme yhdessä. Musiikin tahdissa venytysliikkeet sujuivat kuin tanssi. Myös kappaleet olivat asukkaille tuttuja ja taisipa joku laulaa mukanakin.

Hyvää sunnuntaita kaikille toivottaa Kiekerön väki!
Ensilumi
27.10.2023

Kiekerö peittyi lumihuntuun

Kemijärvellä lumi on tullut maahan jo lokakuussa. Ulkona on paljon valoisampaa ja maisema on kauniin talvinen.
sanomalehti
24.10.2023

Vanha kunnon sanomalehti

Monille asukkaille tuttu Lapin Kansa on luettavissa ruokasalissa. Samalla voi vaikka juoda aamukahvin ja lueskella maailman menosta.
Mustavalkoelokuva
13.10.2023

Muistoja nuoruudesta

Monet asukkaat tykkäävät arkisin puoleltapäivin seurata kotimaista elokuvaa.