Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Kiekerö, Kemijärvi

6

elokuu

2022

Perjantain kaunistautumista

Kemijärvellä päivät sekun lyhenee ja syksy tekee tuloaan. Kaipasimme vähän väriä arkeen, niin lakkasimme asukkaiden kanssa kynsiä sekä juttelimme meinneistä ajoista.
kynnet
lakkausta
Lakkasimme kynsiä ja keskustelimme viikonlopuista, joita asukkaamme ovat viettäneet ennen vanhaan. Perjanaisin kuulemma laitettiin paplarit päähän ja punaa kynsiin sekä huuliin. Tämän jälkeen lähdettiin kavereiden kanssa tansseihin kuuntelemaan esiintyjiä ja viettämään aikaa tuttujen ja tuntemattomien kanssa.
Tässä uusi työntekijämme Evelyn tekee hienoja sateenkaren värisiä kynsiä 92 vuotiaalle rouvalle. Molemmat olivat nauravaisia, sekä hyväntuulisia, tästä yhteisestä kauneudenhoito hetkestä.
taidetta

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Kiekerö, Kemijärvi

talvi
12.11.2023

Lapin luonto luo outoa taikaa..

Kiekerön ympäristö on sunnuntaiaamuna kuin satukirjasta. Pakkasta on 8 astetta ja auringonvalo kimaltelee huurteisissa puissa.
sauna
11.11.2023

Löylyä lissää

Asukkaat olivat tyytyväisiä, kun pääsivät ottamaan löylyä Kiekerön saunassa. Jotkut olisivat viihtyneet koko päivän ja toisille riitti vain pieni lämmittely. Saunomisen jälkeen lähdettiin päiväkahveille.
jumppa
29.10.2023

Musiikkijumppaa sunnuntain ratoksi

Sunnuntaina keräsimme porukkaa kasaan ja jumppasimme yhdessä. Musiikin tahdissa venytysliikkeet sujuivat kuin tanssi. Myös kappaleet olivat asukkaille tuttuja ja taisipa joku laulaa mukanakin.

Hyvää sunnuntaita kaikille toivottaa Kiekerön väki!
Ensilumi
27.10.2023

Kiekerö peittyi lumihuntuun

Kemijärvellä lumi on tullut maahan jo lokakuussa. Ulkona on paljon valoisampaa ja maisema on kauniin talvinen.
sanomalehti
24.10.2023

Vanha kunnon sanomalehti

Monille asukkaille tuttu Lapin Kansa on luettavissa ruokasalissa. Samalla voi vaikka juoda aamukahvin ja lueskella maailman menosta.
Mustavalkoelokuva
13.10.2023

Muistoja nuoruudesta

Monet asukkaat tykkäävät arkisin puoleltapäivin seurata kotimaista elokuvaa.