Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Kiekerö, Kemijärvi

19

kesäkuu

2022

Sirkus kaupungissa

Kiekerön viereisellä hiekkakentällä esiintyy sirkus tulevana iltana.
sirkus

Tänään Hoivakoti Kiekerön asukkaiden kanssa ihastelimme hevosia ja suurta sirkuksen telttaa, joka oli yön aikana pystytetty viereiselle hiekkakentälle. Mietiskelimme, että onkohan meillä hevosmarkkinat vai mikä tapahtuma. Mietimme, myöskin miltä tuntuisi matkustaa sirkuksen matkassa ympäri suomen. 

hevoset
Näimme hiekkakentällä, upeita mustia hevosia. Niitä oli viisi ja ne olivat kaikki todella ylväitä ja suuria. Ne innoittivat moniin vanhoihin lauluihin, joihin liittyy hevoset. Hummani hei, hummani hei, huputiti hummani hei lauleskeli yksi asukkaistamme.
Monet asukkaamme halusivat käydä katselemassa hevosia ulkona. Toisia jännitti vähän enemmän, niin tuntui turvallisemmalta lähestyä eläimiä kaverin kanssa käsikkäin.
käsi kädessä
hevosten kurkkimista
Asukkaat ja hoitajat kurkkivat hevosia innokkaana. ei uskallettu mennä lähemmäs, kun hevoset olivat niin rauhassa ja nätisti.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Kiekerö, Kemijärvi

marjapensas
21.8.2023

Satokausi

Kiekerön takapihalla on mustaherukkapensaita, joista asukkaat saivat poimia marjoja ulkoillessaan. Poiminta ja marjastus on monille tuttua ja mieluista puuhaa ja kylläpä marjoista saa terveyshyötyäkin kuten vitamiineja.
palapeliä hoivakodissa
18.7.2023

Palapeliä

Asukkaat pelasivat palapeliä yhdessä.
Palapelin rakentaminen rentouttaa ja vie ajatuksia muualle arjesta. Tekeminen voi luoda myös onnistumisen kokemuksia joka tuo hyvää mieltä.
Ulkoilua Kiekerössä
9.7.2023

Lämmin päivä

Asukkaat pääsevät nauttimaan auringon lämmöstä Esperin pihalla
Jumppahetki hoivakodissa
9.7.2023

Jumppahetki

Kesäinen mielikuvitusretki jumppatuokion lomassa. Matka lammenrannalle sisälsi liikkeitä käsille ja jaloille. Myös pyörätuoliasukkaat pääsivät osallistumaan. Asukkaat olivat hengessä mukana ja nauru raikasi.
Yhdessäoloa Kiekerössä
19.6.2023

Päiväkahveilla ulkona

Yhdessäoloa pihalla.
Lämmin päivä houkutteli asukkaat ja hoitajat Kiekerön piha-alueelle kahvittelemaan.
Esperi Kiekerö hoivakoti
19.6.2023

Kesä on saapunut Kiekeröön

Keskikesällä kasvaa monenlaisia kukkia luonnossa. Nyt ne tuovat iloa myös asukkaille ja hoitajille maljakoissa.