Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Luhalahti, Ikaalinen

5

maaliskuu

2023

Hiihdon huumaa

Tällä viikolla olemme tiiviisti seuranneet hiihtokisoja sekä mäkihyppyä!
Hiihtokisat

Tällä viikolla asukkaat ovat päivittäin aamiaisen jälkeen istahtaneet sohvalle ja jääneet odottamaan hiihtokisoja alkavaksi. Aamusta iltaan olemme jännittäneet, kuinka suksi suomalaisilla tänä vuonna luistaa. Välillä olemme myös jännittäneet mäkihyppyä. Olemme lisäksi keskustelleet ja muistelleet asukkaiden kanssa oman nuoruuden ja lapsuuden hiihtohetkiä.

Viikonloppuna kisaevääksi asukkaat saivat muunmuassa suklaata ja muita herkkuja!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Luhalahti, Ikaalinen

Syntymäpäivien viettoa.
10.2.2024

Syntymäpäivien viettoa!

Vietimme 94-vuotis ja 64-vuotis syntymäpäiviä ihanan keväisessä ja aurinkoisessa säässä! Kakku maistui jokaiselle asukkaalle, ja syntymäpäiväsankarit olivat erityisen mielissään. Yhdessä lauloimme syntymäpäivälaulun.
Sämpylöitä
22.1.2024

Leivontaa!

Tällä viikolla olemme ahkerasti leiponeet! Otimme varaslähdön laskiaiseen laskiaispullien muodossa ja hyödynsimme jääkaapista ylijäämäaineksia hävikkileivontaan.
Joulukuun kuulumisia.
19.12.2023

Joulukuun kuulumisia

Joulukuussa on ollut kaikenlaista tekemistä. Olemme koristelleet kotia joulukuntoon, juhlineet itsenäisyyspäivää, viettäneet yhteistä aikaa ja olemme kuunnelleet joululauluja cd- levyltä sekä pienimuotoisessa konsertissa.
Joulutorttuja
19.11.2023

Joulun odotusta!

Lauantai päivän ratoksi leivoimme perinteisiä joulutorttuja ja kuuntelimme joululauluja! Myös filippiiniläiset hoitajaopiskelijammekin saivat kokea joulutorttujen teon ja maun ensimmäistä kertaa, tykkäsivät!