Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Luhalahti, Ikaalinen

10

helmikuu

2023

Keväthaaveita

Alkuviikosta auringon näyttäytyessä, asukkaiden ja hoitajien mieleen hiipi ajatus keväästä..
Keväthaaveita

Toivotut auringon säteet antoivat myös muistutuksen viherkasvien hoitamisesta, sillä silmiimme osui hentoinen pölykerros viherkasvien lehdillä! Ryhdyimme oitis toimeen ja huolsimme viherkasvimme. Tämä olikin asukkaiden mielestä mukavaa arkista puuhaa!

Keväthaaveita
Pyyhimme kosteilla liinoilla viherkasvien lehdiltä pölyt pois.

Vehreät viherkasvit tuovat viihtyisyyttä kotiin, mutta voivat myös rauhoittaa ja rentouttaa mieltä. Etenkin ikäihmisille käsillä puuhastelu kasvien lomassa voi olla monella tapaa merkittävää, ja ne voivat tuoda esiin muistoja omasta eletystä elämästä. Mullan ja kukkien tuoksu voi viedä mielen matkalle johonkin tiettyyn kullanarvoiseen hetkeen. Lisäksi kasvien hoitaminen edesauttaa toimintakyvyn ylläpitämistä.
Kevättä on jo muutenkin tuotu kotiin kukkasten avulla, jotka virkistävät ympäristöä ja mieltä pimeän talven jälkeen.
Keväthaaveita

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Luhalahti, Ikaalinen

Joulutorttuja
19.11.2023

Joulun odotusta!

Lauantai päivän ratoksi leivoimme perinteisiä joulutorttuja ja kuuntelimme joululauluja! Myös filippiiniläiset hoitajaopiskelijammekin saivat kokea joulutorttujen teon ja maun ensimmäistä kertaa, tykkäsivät!
Prinsessa.
24.9.2023

Prinsessoja, juhlintaa ja yhteistä tekemistä.

Viikolla olemme juhlineet 89-vuotis syntymäpäiviä. Sankari juhli omatekemässä mekossaan. Mekko sai paljon ihailua osakseen, ansaitusti.
Syksykin on edennyt, mutta lämpimiä päiviä on onneksi vielä riittänyt. Yhdessä olemme koristelleet kotia syksyisin kuvin.