Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Esperi Hoivakoti Marjaranta tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille Karstulassa. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, joilla on tuen tarvetta vuorokauden ympäri. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, jotka tarjoavat kodin 24 ikäihmiselle. Marjaranta on toiminut vuodesta 2006 lähtien ja osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi kesäkuussa 2016.

Lämminhenkinen arki

Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö ympärivuorokauden. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Henkilökunta järjestää asukkaille päivittäin monipuolista toimintaa sekä hoivakodissa että vehreässä pihapiirissä ja lähiympäristössä. Hetket pitävät sisällään muun muassa puutarhanhoitoa, lauluhetkiä, leipomista ja muisteluryhmiä. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan! Kodilla käy myös ystäväkoiria, ihastuttamassa asukkaita.

Turvallinen koti

Asukkailla on käytössään tilavat huoneet, wc- ja pesutilat sekä yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat. Viihtyisissä yhteistiloissa vietetään juhlia, liikuntatuokioita sekä muita yhteisiä hetkiä. Kodilla on oma terassi sekä turvallinen piha-alue ja puutarha. Kesäisin päiväkahvit juodaan usein ulkosalla nauttien kauniista puutarhasta ja luonnosta. Hoivakoti Marjaranta sijaitsee rauhallisella asuinalueella, Mustalammen rannalla.

Asukkaaksi ovat tervetulleita kaikki joko kunnan ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.