Esperi Hoivakoti Omenapiha, Tampere

Kuulumisia
3.8.2020

Kesä jatkuu Omenapihan terasseilla

Piha-alue ja terassit molemmilla puolilla ovat kesänmyötä edelleen käytösssä, tämä helpottaa korona aikana läheisten tapaamista.
Omaiset ja ystävät pääsevät portista sisäpihalle ja saavat rauhassa tavata läheisiään. Sisätiloissa se on mahdollista vain poikkeustapauksissa.
Olethan meihin yhteydessä etukäteen, niin ehdimme pukea ym hänet.
Omaisilla on hyvä olla oma kasvosuoja vierailun ajan.Myös käsien puhtaudesta tulee huolehtia.
Toivotaan pitkää ja lämmintä elokuuta :)
Hoivakoti Omenapihan terassilla kesä jatkuu
3.8.2020

Omenapihan terasilla kesä jatkuu

Omenenapihan viihtyisällä terasilla kesä jatkuu. Omenapuussa on runsaasti omenia, odotamme hyvää satoa. Hyöteishotellin ansiosta on pölyttäjiä vieraillut runsaasti vehreällä pihamaalla.
Pula-ajasta kertova elokuva oli mielenkiinotista katsella
20.5.2020

Omenapihassa katseltiin pula-ajan teemapaketti ja video

Asukkaat katsoivat mielenkiinnolla pula-ajasta kertovaa elokuvaa. Tuttuja asioita tuli mieleen, sokerikortti ja kahvikortti.
Pula-ajan laatikko on lainassa kirjastosta nimellä lapsuus karbidilampun valossa ja muut pula-ajan keinot ja konstit.Asukkaat saavat tutustua vanhan aikakauden esineisiin, heille ihan tuttujen tavaroiden.
Muistot tulvivat mieleen ja vähän haikeutta ilmassa.
Iloinen tervehdys tuli postissa
2.4.2020

Tervehdys Omenapihan asukkaille

Iloinen yllätysposti oli postilaatikossa, asukkaat saivat pääsiäistervehdyksen lapsilta:) kiitos kovasti postin lähettäneille!
Hyvin sujúu saksien käyttö 93- vuotiaalta !
2.4.2020

Hoivakoti Omenapihassa askarreltiin keväisiä kukkia

Mukavaa ajankulua ja muuta ajateltavaa korona aikana, on vaikka askarrella asukkaiden kanssa ja tehdä taidenäyttely ruokasalin seinälle.
Arki sujuu normaaliin tapaan Omenapihassa. Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, käsien pesu on tärkeää sekä asukkaat käyttävät käsidesi aina ennen ruokailun aloittamista.
Henkilökunta on hyvin sitoutunut noudattamaan yleisiä ohjeita ja useat hoitajat kertovat, että liikkuvat vain kodin ja Omenapihan väliä, niinkuin allekirjoittanut yksikönpäällikkökin tekee.
14.2.2020

Hoivakoti Omenapihan ystävänpäivä

Omenapihassa juhlitaan tänään ystävänpäivää. Haitari kvartetti tulossa soittamaan tanssimusiikkia. Matot on siirretty sivuun ja tänään tanssitaan. Eilen on leivottu asukkaiden kanssa hannatädin kakkuja ja kuivakakkuja. Tehtiin myös sydämiä ja asukkaat kertoivat toisista asukkaista ihania asioita:)Ne koristavat nyt ruokasalin seinällä:)

Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille ;) !
30.1.2020

Hoivakoti Omenapihassa vietettiin 100 vuotis juhlia

Omenapihan vanhin asukas täytti eilen 100 vuotta. Syntymäpäiviä vietettiin juhlimalla. Lauluja laulettiin ja muisteltiin ja pappi kävi onnittelemassa erittäin virkeää ja pirteää asukasta. Eipä muuta kun seuraavaa sataa vuotta kohti, oli eilisen päivän motto !
4.12.2019

Harmonikka konsertti Omenapihassa

Perinteinen harmonikka joulukonsertti tutulla kvartetilla. Asukkaat nauttivat musiikista, muutamat lähtivät tanssimaan hoitajien kanssa, erityisesti satumaa tango oli monen mieleen.
4.12.2019

Hoivakoti Omenapihassa vietettiin joulujuhlaa

Joulupukki ja joulumuori saapuivat laulattamaan asukkaita ja omaisia. Meillä oli oikein ihana ja lämminhenkinen joulujuhla.Tupa oli täynnä väkeä.
Leivoimme asukkaiden kanssa juhlaan pipareita, joulutorttuja ja maustekakkuja. Glögi juomalla aloitettiin juhlia. Tanssittiin myös tip tap tip tap leikkiä:)
22.10.2019

Omenapihan harrastusryhmä koolla

Asukkaat värittivät ruskan värit vaahteranlehtiin ja ne painettiin paperille. Kaikki osasivat valita juuri oikeat kauniit värit. Taidenäyttely koristaa hoivakodin ruokasalin seiniä:)
4.10.2019

Omenapihassa sirkustaiteilua ja aivojumppaa

Asukkaat osallistuivat aktiivisesti huivitansiin ja huivien jonglööri tempuihin. Oli muuten aika haasteellista hoitajillekin.Hyvää aivojumppaa kaikille ja vaatii harjoittelua.
Kaunis musiikki ja rentoutus vielä päälle.
Katso lisää