Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

17

kesäkuu

2020

Asukaskokous 17.6.2020

Meillä Orvokkikodissa pidetään asukaskokouksia säännöllisesti. Näin saamme hyvin kuultua asukkaiden toiveet ja toki ruusut ja risut, sekä kehittämisen aiheet. Jokainen asukas saa sanoa mielipiteensä ja jokaista kuullaan. Me hoitajat sitten viemme asioita eteenpäin. Yhdessä myös pohdiskelemme ja ideoimme. Tällä kertaa kokouksen aiheena oli tuleva Juhannus.
Hoivakoti Orvokki Muhos

ASUKASKOKOUS 17.6.2020

 

Kokouksen aiheena tuleva Juhannus.

 

  • Herkkuja ja grillimakkaraa toivotaan. Omalla mökillä ollaan ennen paisteltu makkaraa nuotiolla ja se kuuluu juhannukseen. Hyvällä ilmalla ollaan ulkona.

  • Vanhanajan, hyvää musiikkia toivotaan myös – ei mitään nykyajan lirua!

  • Juhannuskoivut portin pieleen! Maalaiskodeissa oli aina ennen juhannuskoivut, ulkona olisivat mukavat ja lähelle penkit, joissa istua.

  • Hyvää ruokaa ja etenkin nami nameja, paljon karkkia ja suklaata.

  • Ei tarvitse mitään erityisen hienoa olla, ihan tavallista vaan. Ehkä vähän jenkkaa ja polkkaa kuitenkin.

  • Juhannusjuustoa ja kotikalijaa pittää olla! Juhannusjuusto on vanhan kansan eväs, jota äiti aina keitti ennen.

Asukaskokouksen pitivät tällä kertaa kaksi opiskelijaamme - kiitos heille! Toiveet on kuultu ja välitetty eteenpäin. Järjestämme porukalla asukkaille mieluisan juhannuksen.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

pelipäivä
25.2.2024

Pelipäivä

Tällä viikolla vietimme täällä Orvokkikodilla pelipäivää, jolloin kokeilimme yhdessä erilaisia lautapelejä ja kokosimme palapelejä. Saimmekin hyvät lautapelituokiot aikaan ja kokeilimmekin useita erilaisia pelejä.