Esperi Hoivakoti Paatela, Muurame

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

21

tammikuu

2020

Tule kuulemaan huomisen hoivasta

Viime keväänä Esperi perusti alan asiantuntijoista koostuvan Laaturyhmän. Ryhmän tavoitteeksi asetettiin Esperin toiminnan puolueeton arvioiminen ja kehittäminen ja sitä kautta myötävaikuttaminen myös kansallisten hoivan laadun kriteerien kehittämiseen.
hoivakoti Paatela Muurame huomisen hoiva

Nyt Laaturyhmä on saanut työnsä valmiiksi ja julkistaa tulokset Huomisen hoiva –seminaarissa torstaina, 23.1. klo 9.30 – 11.45.

Samalla kerrotaan mitä Esperi on jo tehnyt ja tulee tekemään ja mitä huomisen hoiva tarkoittaa hoiva-asukkaiden arjessa.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan seminaaria striimin kautta!

Striimi tallennetaan ja tallenne, sekä Laaturyhmän loppuraportti ja Esperin kehitystoimenpiteet tullaan julkaisemaan myös Esperin nettisivuilla, täällä.

17

tammikuu

2020

Kosketuksen suuri merkitys

Hoivakoti Paatelassa vietetään kansainvälistä halipäivää 21.1.
Hoivakoti Paatela Muurame kosketus

Halipäivän kunniaksi Paatelassa halaillaan paljon sekä asukkaita että työtovereita. Halaamisen on todettu lisäävän positiivisia tunnetiloja ja edistävän rutkasti hyvinvointia. Hoitotyössä kosketuksen merkitys korostuu; kunnioittava, rauhoittava käsi esimerkiksi vanhuksen olkapäällä tai käsivartta silittämässä on meillä tuttuakin tutumpi näky ja kuuluu asukkaillamme jokapäiväiseen elämään.

22

marraskuu

2019

Joulunaluspuuhia

Paatela valmistautuu jouluun
Hoitokoti Paatela Muurame joulupallo

Joulun taianomainen aika alkaa taas häämöttää ja hoivakoti Paatela alkaakin pikkuhiljaa valmistautua joulun viettoon. Torstaina 28.11. klo 16.30 alkaen vietämme Paatelan perinteistä puurojuhlaa, jonne kaikki läheisetkin ovat tervetulleita. Maanantaina 16.12. klo 14 laulamme kauneimpia joululauluja Muuramen seurakunnan säestyksellä. Lisäksi joulukuussa leivomme asukkaiden kanssa pipareita ja torttuja, teemme jouluntaikoja ja puuhamme muutenkin kaikenlaista mukavaa. Joulumusiikista saamme myös nauttia joka päivä -onhan joulu kerran vuodessa vaan.