Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Paavo, Saarijärvi

6

toukokuu

2022

Mannekiinit Paavossa

Hoitajat saavat uudet työasut juuri sopivasti kesän kynnyksellä.

Pirteän punainen sävy sopii hyvin kuvaamaan Paavon pirteitä hoitajia.
Pirteät hoitajat

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Paavo, Saarijärvi

Leipuri hiiva
6.7.2022

"Leipuri hiiva" hän asuu Aittokalliontiellä

Mitä olisikaan kesä ja tuoreet mansikat ilman mansikkakakkua. Asukkaista löytyy innokkaita leipureita, joten ei tarvita muuta kuin "pikkuapulaisia" hoitajista, niin saadaan herkulliset kakut valmiiksi. Tänään oli Esan nimipäivä ja Paavosta löytyi nimipäiväsankari, joten saatiin sopivasti aihetta myös juhlaan.
Kesämansikat
4.7.2022

Mansikkamaistiaiset

Kesän ensimmäiset mansikat haettiin Saarijärven torilta. Mansikat maistuivat yhtä makeilta kuin joka kesä aina ennenkin.
Kukat
24.6.2022

Juhannusjuhlaa

Juhannus vietettiin helteisen sään ja kauniin luonnon keskellä. Paavossa saatiin nauttia juhannusaaton konsertista. Esiintyjänä oli Leo Louhivaara. Perinteiseen tapaan saatiin nauttia myös grillatuista makkaroista ja muista kesäherkuista.

Sisätiloja koristi hoitajan loihtimat kauniit ja kesäiset luonnonkukka-asetelmat.
Aili ja Salla
16.6.2022

Ilon hetket

Eläinten läsnäolo parantaa myös ikäihmisten elämänlaatua. Saimme Paavoon vieraaksi tällä kertaa Sallan. Salla edusti hienosti tehtävässään "greencare-koirana".
Keittiötytöt ja avustajat
14.6.2022

Työn tauotus

Paavossa on sisäpihalla viihtyisä terassi, jossa on mahdollista nauttia kesäpäivistä taukojen aikana. Yhteinen hetki työkavereiden kanssa piristää päivää ja antaa monta iloista hetkeä kaikille.
Toripäivä
9.6.2022

Kesäkukkien hankintaa

Kävimme isolla joukolla ostamassa kesäkukat Paavon pihaan ja takaterassille Saarijärven torilta. Kukat olivat toinen toistaan kauniimpia, joten valinta ei ollutkaan kovin helppoa. Äänestyksen jälkeen saimme kauneimmat kukat mukaamme.