Esperi Hoivakoti Pahtaja, Rovaniemi

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

26

elokuu

2019

Fysioterapeutti tuli taloon!

Olemme aloittaneet yhteistyön Lapin Seniorikuntoutus ky:n kanssa. Talossamme on arkipäivisin geriatriseen kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti osana työyhteisöä arvioimassa asukkaiden toimintakykyä ja voimavaroja. Lisäämme kuntouttavaa toimintaa asukkaille pienryhmätoimintojen sekä arkisen aktiivisuuden lisääntymisen myötä. Ikääntyneillä ja muistisairailla aktiviteetit ja virikkeet ovat siltoja sisäisen ja ulkoisen maailman välillä ja niiden kautta säilyy yhteys ympäristöön ja muihin ihmisiin. Ne myös auttavat ylläpitämään taitoja, kehittävät osaamista ja antavat onnistumisen ja tarpeellisuuden tunteita.
.

14

heinäkuu

2019

Kesän tapahtumia Pahtajan hoivakodilla!

.

Tähän mennessä kesää olemme kerenneet viettää jos monenmoista tapahtumaa ja juhlaa. Juhannuksena meillä oli juhannustanssit joita säesti tuttu Quattro bändi. Harmiksemme ilma ei meitä suosinut joten tanssit pidettiin sisällä. Se ei kuitenkaan meitä haitannut vaan haimme ulkoa "juhannuskukat" eli koivunoksat pirtin pöytiä koristamaan jotta pääsemme juhannustunnelmaan.

Aina kun ulkona ilmat sallii olemme nauttineet auringosta ja lämmöstä verannalla. Yleensä meillä käy myös hyvä tuuri ja joku työntekijöistä innostuu paistamaan meille lettuja kahvin kaveriksi.

.

7.7 Vietimme kansainvälistä suklaapäivää ja laitoimme suut makeaksi erilaisilla suklailla ja kekseillä. Ensi viikolla luvassa on kansainvälinen jäätelöpäivä. Tiedustelimme asukaskokouksessa asukkaidemme suosikki jäätelömakuja jotta saimme tilattua jäätelöä tätä päivää varten varmasti kaikkien makuun.

Tässä kuvia kesän tunnelmista!

.
.
.
.
.
,

 

31

toukokuu

2019

Kesä saa tulla!

Lauantaina 25.5 toivotimme kesän tervetulleeksi Pahtajalle juhlan merkeissä. Valitettavasti sää ei meitä suosinut joten juhlat pidettiin poikkeuksellisesti sisätiloissa. Tämä ei kuitenkaan tunnelmaa latistanut vaan pidot paranivat entisestään kun tunnelma oli tiiviimpi. Juhlassa meille esiintyi jo tutuksi tullut yhtye joka soitti suomalaisia kaikkien tuntemia klassikko kappaleita. Tunnelma yltyi jopa niin villiksi että muutama asukas sekä hoitaja innostui laittamaan jalalla koreasti. Musiikin ja tanssin jälkeen saimme herkutella kokkien loihtimalla pyttipannulla sekä muilla lisukkeilla. Iloksemme asukkaiden omaisia saapui myös kutsusta sankoin joukoin paikalle! Tässä kuvia lauantai päivän tapahtumasta.
.
.

 

.

 

.
.