Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Esperi Hoivakoti Pajulehto on uusi Vihtiin valmistunut ikääntyneiden hoivakoti. Pajulehto tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 30 asukkaalle. Hoivakoti Vihdin Valkaman asukkaat muuttivat Hoivakoti Pajulehtoon lokakuussa 2023.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodin henkilökunta koostuu koulutetuista hoitotyön ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet ikäihmisten ja muistisairaiden henkilöiden hoitoon. Yhteisenä tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaillemme turvallinen ja mielekäs, omannäköinen arki. Kodissa järjestetään juhlia, jumppatuokioita, tapahtumia sekä paljon muuta mukavaa aktivoivaa tekemistä.

Turvallinen koti

Hoivakodissa on esteettömät ja avarat yhteistilat ja jokaisella asukkaalla oma huone kaikkine mukavuuksineen. Sisutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota kodinomaisuuteen ja viihtyisyyteen. Suurin osa asunnoista on kooltaan 25 m² ja kuusi asuntoa on 33 m² sisältäen minikeittiön. Isommat asunnot mahdollistavat esimerkiksi pariskuntien yhteisasumisen. Hoivakodin rakentamisessa on otettu huomioon ympäristönäkökohdat, ja käytössä on mm. maalämpö.

Koti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, joka on lähitulevaisuudessa kehittyvä ja hoivakodin läheisyyteen rakentuu esimerkiksi koulu. Nummelan Prismaan on matkaa noin kaksi kilometriä. Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja myös hoivakodin piha on avara ja turvallinen ajanviettopaikka.

Tutustu Pajulehdon tiloihin virtuaaliesittelyn kautta.