Esperi Hoivakoti Pikisaari, Turku

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

19

lokakuu

2019

Isovanhempien päivä Hoivakoti Pikisaaressa

Mummi, mummo, mamma, mummu, fammu, nonna, isoäiti... rakkaalla on monta nimeä. Pikisaaressa vietimme Isovanhempien päivää hyvin naispainotteisena, sillä tällä hetkellä asukkainamme ja työntekijöinämme on vain naispuolisia henkilöitä. Vieraina toki kävi poikiakin :)
Pienet isovanhempia juhlimassa
Hetki isoäidin seurassa
Hetki isoäidin seurassa

 

 

Lauantaina 19.10.2019 vietimme Isovanhempien päivää. Erityinen päivä, jolloin vanhat ihmiset saavat nauttia lasten seurasta ja lapset vanhojen ihmisten.

"Isovanhemmuus on elämän jälkiruoka", näin on todennut tyytyväinen isovanhempi Vuoden 2018 Isovanhempien päivän tapahtumassa Oulussa.

Toivomme Hoivakoti Pikisaaressa, että saamme nauttia tätä jälkiruokaa ympäri vuoden lastenlasten ja lastenlastenlasten vierailujen muodossa.

Neljä sukupolvea yhdessä
Neljä sukupolvea

 

 

 

 

Neljä sukupolvea kokoontui viettämään Isovanhempien päivää Hoivakoti Pikisaareen, ikäeroa nuorimmalla ja vanhimmalla tasan 97 vuotta.

Helvi viihtyy hyvin uudessa kodissaan, missä apua ja seuraa on kokoajan saatavilla. Mutta tänään hän nautti erityisesti jälkikasvunsa vierailuista.

9

lokakuu

2019

Tullaan tutuiksi!

Tavaksi tulleet maanantai-illan tutustumistilaisuudet Esperi Hoivakoti Pikisaaressa ovat päättyneet syyskuun lopussa. Sen sijaan Sinulla on mahdollisuus tulla aina keskiviikkoisin tutustumaan yksikköömme Turun Hirvensalossa.
Käsityöt luo muistoja
Ystävyyttä ja lämpöä
Myös koiraystävät ovat tervetulleita Hoivakoti Pikisaareen

 

Hoivakoti Pikisaaressa, kuten kaikissa Esperin ikäihmisten hoivakodeissa ympäri Suomen, järjestetään aina keskiviikkoisin esittelytilaisuus klo 14.

Toivotamme tervetulleeksi Sinut, joka etsit läheisellesi kotia palveluineen, haluat antaa aikaasi ikäihmiselle, esim. ulkoiluttajana, laulattajana, lukijana, haluat työskennellä ihanien ihmisten parissa, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä tai haluat oppia tuntemaan paremmin hoivapalveluyrityksen nimeltä Esperi Care Oy.

Täällä Sinua odottaa mukavaa juttuseuraa ja toki kahviakin on tarjolla.

Terveisin Annukka

P.S. jos keskiviikko ei sovi, soittele minulle, niin sovitetaan aikatauluja ja nähdään!

 

 

1

lokakuu

2019

Arki on alkanut Esperi Hoivakoti Pikisaaressa

Ensimmäiset asukkaat ottivat tänään Hoivakoti Pikisaaren omaksi kodikseen. Tunnelmat ovat olleet mukavat yhteisen arkemme alkaessa.
Äänikijan kuuntelua Hoivakoti PIkisaaressa
Lepohetki Hoivakoti Pikisaaressa

 

Muutto on ollut mukavaa, mutta myös voimia kysyvää. Onneksi kodista löytyy rauhallisia olohuoneita, joissa voi hetkeksi oikaista lepäämään.

Levätessään voi kuunnella vaikka äänikirjaa. Nyt vuorossa Kyllikki Villan  matkakertomus "Vanhan rouvan lokikirja".