Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Pikisaari, Turku

1

huhtikuu

2020

Aprillia, aprillia

Olipa jännittävää herätä tähän aamuun! Vähän jokaista sanomista ja tarinaa joutui arvioimaan sillä mielellä, että joko nyt minua aprillataan!
Esperi Hoivakoti Pikisaari Turku aprillia
Esperi Hoivakoti Pikisaari Turku aprillia 2

Aamupalalta alkaen mietimme, millaisia aprillipiloja on vuosien saatossa joko itse keksitty tai sitten koettu. 

Käytimme myös ruhtinaallisesti aikaa Turun Sanomien aprillipilan löytämiseksi. Löytyihän se sieltä ja löysimme sitten myös sosiaalisesta mediasta kovasti paheksuntaa, jota aprillipila oli herättänyt.

 

Esperi Hoivakoti Pikisaari Turku aprillia 1

 Mutta koska olemme Esperi Hoivakoti Pikisaaressa kovin korrekteja, emme ota kantaa pilan puolesta tai sitä vastaan. Sen vain haluamme sanoa, että, jos siilit haluavat liittyä ystäviimme metsäkauriiden, kettujen, rusakoiden ja naapurin kissojen lisäksi, ne ovat erittäin tervetulleita <3

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Pikisaari, Turku

Juhannussauna
19.6.2020

Juhlitaan juhannusta!

Esperi Hoivakoti Pikisaaren väki toivottaa kaikille oikein ihanaa juhannusta! Tätä keskikesän juhlaa olemme odottaneet kovasti. Jokainen omalla tavallaan on osallistunut viimeisen viikon ajan juhannusviikonlopun suunnitteluun. Ohjelmassamme on muun muassa saunomista, paljon ulkoilua ja herkuttelua aurinkoisessa säässä. Pääsemme myös testaamaan upouutta grilliämme. Ehkä pistämme yöttömänä yönä juhannustanssitkin pystyyn. Nyt nautitaan!
Kauniit kortit.
30.5.2020

Iloinen yllätys Kartolta

Suomalainen korttiyhdistys Karto muisti Esperi Hoivakoti Pikisaaren asukkaita ihastuttavalla tavalla postikorttien muodossa. Tänä erikoisena keväänä henkisellä läheisyydellä on ollut entistä suurempi merkitys meidän kaikkien elämässä. Kauniit kortit ja mukavat tervehdykset näissä oloissa ilahduttivat kaikkia asukkaitamme.
Pohdintaa.
17.5.2020

Minut tekee onnelliseksi...

Maaliskuussa olleen kansainvälisen onnellisuuden päivän innoittamana tartuimme Ikäinstituutin Vahvuusvartti -haasteeseen. Vaikka varsinainen kampanja siirtyi erityisoloista johtuen tulevaan syksyyn, olemme omalla tavallamme osallistuneet siihen kevään aikana Hoivakoti Pikisaaressa. Mietimme erityisesti onnellisuuden merkitystä päivittäisessä elämässämme sekä asioita, jotka tuottavat mielihyvää.
Valkovuokot.
10.5.2020

"Elämän iloa, ainakin sata kiloa"

Äitienpäivä on täällä! Kaunis keväinen aamu mahdollisti meille ihanan aloituksen tälle tärkeälle päivälle. Hoivakoti Pikisaaren aamiaispöydässä muisteltiin tänään äitienpäivän perinteitä ja äideiltä saatuja neuvoja. Myös omat asukkaamme jakoivat keskenään elämänohjeita, joita ovat omille lapsilleen kertoneet.
Ylioppilaslakki.
3.5.2020

Värikäs vappu

Tämän vuoden vappu oli meille kaikille hyvin poikkeuksellinen aikaisempiin vuosiin verrattuna. Perinteistä Taidemuseonmäen lakitusta seurattiin täällä Hoivakoti Pikisaaressakin virtuaalisesti. Iloksemme kaikenlaista muutakin mukavaa ohjelmaa oli tarjolla eri palveluiden kautta. Kilistelimme kuohuvalla yhdessä niin keskenämme kuin myös omaistemme kanssa videopuheluiden välityksellä. Vappuun kuuluva työväenmarssimusiikki tahditti juhlapäiväämme soimalla taustalla.