Esperi Hoivakoti Pukkimäki, Äänekoski

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

16

marraskuu

2019

Arki yhdessä

Kaikki muuttolaatikot on saatu purettua ja tilat viimeisen päälle järjestykseen. Asukkaat ovat tutustuneet toisiinsa, ja hoitajat opetelleet avustamaan jokaista uutta asukasta parhaalla mahdollisella tavalla.
Arki rullaa mukavasti ja asukasryhmien yhteiselo on tuonut iloa niin asukkaille kuin henkilökunnallekkin.
Hoivakoti Esperi Pukkimäen Aamuhieronta
Ruokailemme yhteisessä ruokasalissa, mutta omaa rauhaa kaipaaville on järjestetty toiseen siipeen oma ruokapöytä. Väliovet ovat auki ja asukkaat käyvätkin viettämässä aikaa toistensa kanssa.
 
Hoivakoti Esperi Pukkimäen yhteisruokailu
 
 
Pienet vieraat ovat viihdyttäneet talon väkeä tälläkin viikolla ja varsinkin näin joulun alla on taloon tulossa pieniä tonttuja tekemään asukkaiden kanssa jouluvalmisteluja.
 
 
Hoivakoti Esperi Pukkimäen pieni vieras

10

marraskuu

2019

Yhteiseloa

Mäntyrinteen "pojat" muuttivat vihdoin meille Pukkimäelle ja olemme nyt vajaan viikon saaneet tutustua toisiimme. Osa asukkaista on ruokaillut yhdessä ja myös ulkona ollaan yhdessä oltu. Uusi asukas on myös kolannut ahkerasti pihaa ja auttanut näin koko talon asukkaita, henkilökuntaa ja omaisia. Kaikki näyttää sujuvan hienosti ja jatkamme samalla mallilla eteenpäin!
Hoivakoti Esperi Pukkimäki yhdistyi

 

Hoivakoti Pukkimäki sai uusia ystäviä
Hauska tutustua

 

Arki on pyörinyt muuten ennallaan ja olemme mm rakennelleet palikoilla, muistelleet, laulaneet ja nauttineet hienosta musiikkiesityksestä. 

 

 

Hoivakoti Pukkimäen arki pyörii
Arjen virikkeitä

 

30

lokakuu

2019

Hoitokoti Mäntyrinne muuttaa

Marraskuun alussa Hoivakoti Pukkimäen tiloihin muuttavat Hoitokoti Mäntyrinteen asukkaat, omaan erilliseen ryhmäkotiin. Hoivakoti Pukkimäen henkilökunta ja asukkaat toivottavat Mäntyrinteen hoitajat ja asukkaat lämpimästi tervetulleiksi Pukkimäelle.
tervetuloa uuteen kotiin

Esperi Hoitokoti Mäntyrinteen asukkaille tarjotaan uudet, nykyaikaiset tilat Äänekosken Pukkimäestä

Esperin saaman kiinteistön kuntoisuuteen liittyvän arvion perusteella Mäntyrinteen nykyisten tilojen korjaus nykyaikaiset vaatimukset täyttäväksi, laadukkaan palvelun tuottamiseksi soveltuvaksi tilaksi ei ole mahdollista. Asian johdosta palvelut nykyisessä kiinteistössä tullaan lakkauttamaan loka-marraskuun vaihteessa.

Esperin tehtävä on tarjota asukkaille ja henkilöstölle turvallinen ja laadukas koti sekä -työympäristö. Tämän vuoksi suunnittelemme palveluidemme tarjoamista jatkossa Esperi Hoivakoti Pukkimäessä, n. 8 km etäisyydellä Mäntyrinteestä. Samalla voimme tarjota asukkaille esteettömän ja aiempaa aktiivisemman toimintaympäristön.