Esperi Hoivakoti Puuvilla, Forssa

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

4

marraskuu

2019

Messut

Hoivakodin henkilökunnalle jaettu vapaalippuja Apuvälinemessuille Tampereen Messukeskukseen
Puuvillan kuntosali

Hoivakodin henkilökunnalla on mahdollisuus osallistua vuotuiseen apuvälinemessuun tulevana perjantaina. Apuvälineet ovat kotimme arjessa hyvinkin läsnä. Apuvälineet on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden elämää ja auttamaan hoitajia raskaimmissa toimenpiteissä kuten siirroissa. Kuntoutumisen tukeminen on yksi iso osa arkemme ja tässä kohdan kuvassakin näkyvä kuntopyörä on hyvä fyysisen kunnon ja liikeratojen ylläpitäjä, myös niissä tilalanteissa, jolloin asiakas ei itse kykene suoriutumaan.

Kuntosalimme on aina avoin kaikille asukkaillemme ja fysioterapeuteille jotka käyvät yksikössämme antamassa henkilökohtaista fysioterapiaa, asiakkaan niin halutessa.

Emme ole myöskään unohtaneet apuvälineidemme vuosihuoltoa. Huolto tehtiin meidän kaikille apuvälineillemme viime viikolla toimittajan toimesta.

27

lokakuu

2019

Asuminen Puuvillassa

Asukashuone Puuvillassa

Puuvillassa on pääsääntöisesti yhdenhengen huoneita, mutta toki meiltä löytyy myös muutama kahdenhengen huone. Huoneet saa sisustaa omilla rakkailla huonekaluilla, tauluilla, valokuvilla jne. Talon puolesta annamme sängyn ja yöpöydän tai pöydän käyttöösi. Huoneiden korkeat ikkunat antavat ihanasti valoa. Ohessa meidän yksi huoneista joka odottelee asukastaan.

Esimerkkihuone Puuvillasta
Esimerkkihuone Puuvillasta

20

lokakuu

2019

Avoimet ovet keskiviikkoisin

Avoimet ovet Puuvillassa

Hoivakoti Puuvillassa pidetään toistaiseksi joka keskiviikko klo 14-15 avoimet ovet. Jos sinulla tai läheisellesi on tarve tehostettuun palveluasumiseen, ota ihmeessä yhteyttä. Mikäli yleinen avoimien ovien päivä tai aika ei ole sinulle sopiva, voit myö sopia yksikönpäällikkön kanssa henkilökohtaisen esittelyn tuon ajan ulkopuolelta.Tällöin ota yhteys Kirsi Tuomolaan puh. 050-5050111 tai sähköpostiin kirsi.tuomola@esperi.fi

Tervetuloa kaikille kiinnostuneille!