Esperi Hoivakoti Rantakartano, Helsinki

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

16

kesäkuu

2019

Syntymäpäivät ja kesäjuhlat

Sekä lauantaina ja sunnuntaina olemme päässeet viettämään asukkaiden syntymäpäiviä. Hoitajat tekivät ihanan mansikkakakun ja sehän maistui hyvältä! Lämpö helli omalla pihalla ja nautimme yhdessäolosta. Syntymäpäivä sankarit saivat kukkakimpun, joka oli mieluinen lahja.
Tiistaina vietämme Rantakartanossa kesäjuhlia klo 15-18. Mukavaa ja rentoa yhdessäoloa luvassa kera suolaisten ja makeiden herkkujen! Tervetuloa omaiset mukaan.
kakkua
ilmat
kimppu
Syntymäpäiväsankarit saivat ihanat kukkakimput
kesä
Syntymäpäivinä nautitaan herkuista

31

toukokuu

2019

Vuosaaren upeaa luontoa ihailemassa

Aamulla satoi ja luulimme, että ulos ei tänään päästä. Mutta niin se päivä valkeni ja aurinkokin tuli esiin. Lähdimme siis asukkaiden kanssa meren ääreen kuuntelemaan satakielen kaunistä ääntä ja nauttimaan merituulesta kasvoillamme. Iltapäivällä lähdemme taas kahvittelemaan omalle pihamaalle. Vuosaaren seurakuntakin tuli pitämään jumalanpalveluksen ennen sitä. Hyvää perjantaita kaikille!
äärellä
kädessä
Merestä poimittuja kiviä, pitää aina saada kokeilla.
mehut
Vuosaari
Kallahden rannalla

30

toukokuu

2019

MM-Kulta, Syntymisen ihme ja Helatorstai

Kisastudio kävi kuumana, kun Leijonat toi kultaa! Oliko yöhoitajan ja muutaman asukkaan ilon kiljahdukset sitten niin kovat, että kattomme yllä pesää pitänyt lokki Birgitta Jalonen päätti aloittaa synnyttämisen. Olemme seuranneet rouvan raskautta jo useamman viikon ja vihdoin kolme pientä lokkipalleroa ovat täällä meitäkin ilahduttamassa! Koska poikaset syntyivät MM- huuman aikana, saivat he nimekseen: Mörkö, Lankinen ja Antero! Ihanaa seurata taas karvavauvojen elämää jonkin aikaa, kunnes lentävät pois. Joka vuosi viimeisen 10-vuoden aikana pesä on ollut samassa paikassa.
Mörkö, Antero ja Lankinen
ilma
Leijonat
Onnea Leijonat!!!