Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

Kuulumisia
Mielen virkeyttä
14.9.2020

Mielen virkeyttä

Nautitaan arjesta jokainen omalla tavallamme. Siihen voi sisältyä kenellä mitäkin aktiviteettia.
hoivakoti rautuhovi
18.6.2020

Hyvää Juhannusta!

Lämmintä ja leppoisaa Juhannuksen aikaa. Asukkaat ovat tehneet jo saunavastoja ja suunnitelleet aattopäivän ohjelmaksi ainakin makkaranpaistoa. On nautittu aurinkoisesta säästä ja monet päiväkahvit on juotu ulkosalla.
hoivakoti rautuhovi
17.3.2020

Kevättä kohti

Vaikka poikkeusolot vallitsevatkin, suurimmaksi osaksi meidän arki jatkuu ennallaan. Toki vierailut on rajoitettu, mutta pelaamme täällä esimerkiksi muistipelejä, kuuntelemme musiikkia ja välillä joku saattaa laulaa luikauttaakin.
31.12.2019

Vuosi vaihtuu

Loppuvuoteen on mahtunut monenlaista ohjelmaa.
29.7.2019

Kesä ja lämpö

Olemme saaneet nauttia ihanista lämpimistä keleistä, tarjolla ollut juomia ja jäätelö. Asukkaiden kanssa saimme poimia mustaherukat pensaista ja samalla maistella niitä, myös tomaatit on lähtenyt kypsymään hurjaa vauhtia.
Myös yksi meidän asukkaista viihdytti muita asukkaita ja hoitajia soittamalla pianoa.
11.6.2019

Alkukesän tapahtumia

Alkukesäämme on kuulunut mm. syntymäpäiviä, vappujuhla, hevosajelu ja lisäksi saimme lahjoituksena taulun.
Ensi viikolla vietämme juhannusjuhlaa, josta myöhemmin lisätään kuvia.
11.4.2019

Pääsiäinen lähestyy

Päivät ja kuukaudet mennyt tosi nopeasti eteenpäin ja nyt lähestyy pääsiäinen. Asukkaillamme oli mahdollisuus ennakkoäänestykseen ja moni myös äänesti. Virikkeenä asukkaiden kanssa istutimme rairuohoa.
9.2.2019

5.2.2019

Alkuviikosta vietimme Runebergin päivää, jolloin asukkaat saivat kahvilla herkkuja. Asukkaiden arkeen iloa tuo pienetkin asiat. Ensi viikolla vietämme ystävänpäivää. Pidämme asukkaille ja heidän omaisilleen kahvituksen, talon väkeä tulevat eläkelläisten kuoro viihdyttämään.
30.1.2019

Uusi vuosi lähtenyt kovalla vauhdilla käyntiin

Kuukausi kerennyt uutta vuotta vierähtää nopeasti ohi ja täällä meillä on keretty paljon juhlia syntymäpäiviä. Ennen joulua asukkaat saivat itse leipoa joulutorttuja ja hoitajat avustivat paistamisessa.
29.10.2018

Talvi lähestyy

Pikkuhiljaa ruvennut pakkanen ja pimeys valloittamaan päivät, mutta se ei työntekijöiden ja asukkaiden iloa lannista. Paljon olemme saaneet juhlia syntymäpäiviä ja nauttia ihanasta musiikista.
4.9.2018

Syksyä kohti

Syksy lähestyy hurjaa vauhtia ja sen huomaa, illat pimenevät ja aamut viileitä. Koulut ovat lähteneet hurjaa vauhtia käyntiin, sen myötä olemme saaneet taloon opiskelijoita tutustumaan ja harjoittelemaan. Asukkaat ja opiskelijat ovat kokeilleet kenen muisti pelittää parhaiten pelien myötä, asukkaat voittaneet ja tykänneet.
17.7.2018

Aurinko ja helteet

Olemme saaneet nauttia auringosta ja lämpimästä säästä. Juhannus ja kesäjuhlat vietetty, voimia kerätty takaisin herkkujen kanssa.
5.6.2018

Kodin kuulumiset

Kesä on lähtenyt kovalla vauhdilla käyntiin, olemme saaneet nauttia lämpöisistä keleistä ja kesän herkuista.
Katso lisää