Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

19

marraskuu

2021

Joulu saapui jo Rautuhoviin

Tänä vuonna olimme ajoissa liikeellä ja koristelimme tällä viikolla jo kotimme jouluiseksi. Asukkaat kyselivätkin jo marraskuun alussa, että milloin pääsisi koristelemaan joulukuusta ja joko kuunellaan joululauluja, joten mikäpä estäisi näitä toiveita jo toteuttamasta.
Joulu saapui jo Rautuhoviin
Joulumaahan matkamies jo moni tietä kysyy;
Sinne saattaa löytää, vaikka paikallansa pysyy
Katson taivaan tähtiä ja niiden helminauhaa
Itsestäni etsittävä on mun joulurauhaa.
Yhdessä tekeminen ja oleminen oli selvästi paras asia ja siinä sivussa saatikiin joulun tunnelma luotua. Hyvä mieli jäi asukkaille, sekä hoitajille. Taustalla soi kokoajan joululaulut ja muutama tanssiliikekin hoitajilta nähtiin! Joululaulut tosiaan ovat nyt meillä jo jonkin aikaan soinut ja se on saanut niin asukkaat kuin hoitajatkin lauleskelemaan mukana. Laulut toivat mukanaan myös muistojen tulvan ja herkistyneen mielen.
Joulu saapui jo Rautuhoviin

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

Riksapyörällä baanalle!
21.6.2022

Riksapyörällä baanalle!

Mäntyharjun reissupolku kävi kouluttamassa kodissamme uusia riksapyörä kuljettajia. Säät alkavat olla vihdoin kesäisiä ja riksapyörällä pääsee näppärästi vaikkapa Mäntyharjun torille jäätelölle asukkaiden kanssa. Kotimme lähettyvillä kulkee myös upea rantaraitti, jota kulkiessa pääsee nauttimaan järven tuoksusta, sekä lintujen laulusta.
Asukaskokous
13.5.2022

Asukaskokous

Meidän kodissa on tärkeää, että asukkaat osallistuvat arjen suunnitteluun. Tänään ohjelmassa oli asukaskokous.