Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

30

toukokuu

2022

Pihapelit käyntiin!

Aurinkoinen ja lämmin päivä herätteli asukkaat pihapelien maailmaan. Tällä kertaa oli vuorossa muun muassa mölkyn pelaaminen.
Yhdessä ulkona
Ulkona yhdessä
Mölkyn pelaaminen on saanut suuren suosion Rautuhovissa. Pelata voi niin istuen kuin seistenkin ja mölkky-palikoiden kerääminen harjoittaa myös tasapainoa ja notkeutta. Pelaaminen saattaa hetkittäin nostaa kilpailuhenkeä, mutta tärkeintä on kuitenkin yhdessä oleminen.
Pallopelit auttavat tunnon ja hahmottamisen aktivointia. Fysioterapeuttimme järjestää asukkaillemme jokaisen voimavaroihin nähden mielekästä tekemistä. Tänään mölkyn lisäksi heiteltiin palloa ulkona.
Yhdessä ulkona

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

Pyhäveden uimaranta ja kaukana näkyvä Kiepinsahan piippu.
9.8.2022

Pyhäveden maisemat riksapyörän kyydissä

Kuluneen kesän aikana Rautuhovin asukkaat ovat käyneet ihastelemassa Pyhäveden rantalenkillä upeita järvimaisemia. Riksapyörän kyydissä tämä kaikki on sujunut vaivattomasti. On ollut ilo havaita, kun järven näkeminen on herättänyt monenlaisia muistoja asukkaissamme.
Riksapyörällä baanalle!
21.6.2022

Riksapyörällä baanalle!

Mäntyharjun reissupolku kävi kouluttamassa kodissamme uusia riksapyörä kuljettajia. Säät alkavat olla vihdoin kesäisiä ja riksapyörällä pääsee näppärästi vaikkapa Mäntyharjun torille jäätelölle asukkaiden kanssa. Kotimme lähettyvillä kulkee myös upea rantaraitti, jota kulkiessa pääsee nauttimaan järven tuoksusta, sekä lintujen laulusta.
Asukaskokous
13.5.2022

Asukaskokous

Meidän kodissa on tärkeää, että asukkaat osallistuvat arjen suunnitteluun. Tänään ohjelmassa oli asukaskokous.