Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

20

joulukuu

2021

Rautuhovi virittäytyi jouluun

Tutut joululaulut pianistin säestämänä, sekä piparien koristelu saivat asukkaamme virittymään joulun tunnelmaan. Joulumieli valtasi niin ihmiset kuin koko kotimmekin.
Rautuhovin jouluvalmistelut
Rautuhovin joulutunnelmointi
Asukkaiden iloksi saimme vieraaksemme pianistin, joka säesti tuttuja joululauluja. Mikäs sen paremmin joulumielen toisikaan, kuin joululaulut ja vieläpä kun niitä itse pääsee lauleskelemaan.
Pianon kaunis ääni ja jouluisten laulujen sävelmät sai monet asukkaistamme laulamaan ja löytyipä joukostamme oikea duokin!
Joulu saapui jo Rautuhoviin
Rautuhovin jouluvalmistelut
Piparien koristelu on ollut monille jo lapsena yksi tärkeimmistä jouluvalmisteluista. Meidänkin omat tontut pääsivät näyttämään taitojaan piparin koristelussa ja lopputulos olikin mitä hurmaavin ja herkullisin! Mutta raaskiikohan näin hienoja taideteoksia edes syödä? Laadunvalvojana toiminut tonttu taisi jo hieman maistella kuorrutettakin ja todeta, että herkullista on!

Rautuhovin tonttuset toivottavat ihanaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille kuulumistemme lukijoille!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

Riksapyörällä baanalle!
21.6.2022

Riksapyörällä baanalle!

Mäntyharjun reissupolku kävi kouluttamassa kodissamme uusia riksapyörä kuljettajia. Säät alkavat olla vihdoin kesäisiä ja riksapyörällä pääsee näppärästi vaikkapa Mäntyharjun torille jäätelölle asukkaiden kanssa. Kotimme lähettyvillä kulkee myös upea rantaraitti, jota kulkiessa pääsee nauttimaan järven tuoksusta, sekä lintujen laulusta.
Asukaskokous
13.5.2022

Asukaskokous

Meidän kodissa on tärkeää, että asukkaat osallistuvat arjen suunnitteluun. Tänään ohjelmassa oli asukaskokous.