Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

20

joulukuu

2021

Rautuhovi virittäytyi jouluun

Tutut joululaulut pianistin säestämänä, sekä piparien koristelu saivat asukkaamme virittymään joulun tunnelmaan. Joulumieli valtasi niin ihmiset kuin koko kotimmekin.
Rautuhovin jouluvalmistelut
Rautuhovin joulutunnelmointi
Asukkaiden iloksi saimme vieraaksemme pianistin, joka säesti tuttuja joululauluja. Mikäs sen paremmin joulumielen toisikaan, kuin joululaulut ja vieläpä kun niitä itse pääsee lauleskelemaan.
Pianon kaunis ääni ja jouluisten laulujen sävelmät sai monet asukkaistamme laulamaan ja löytyipä joukostamme oikea duokin!
Joulu saapui jo Rautuhoviin
Rautuhovin jouluvalmistelut
Piparien koristelu on ollut monille jo lapsena yksi tärkeimmistä jouluvalmisteluista. Meidänkin omat tontut pääsivät näyttämään taitojaan piparin koristelussa ja lopputulos olikin mitä hurmaavin ja herkullisin! Mutta raaskiikohan näin hienoja taideteoksia edes syödä? Laadunvalvojana toiminut tonttu taisi jo hieman maistella kuorrutettakin ja todeta, että herkullista on!

Rautuhovin tonttuset toivottavat ihanaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille kuulumistemme lukijoille!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju

Tuolitanssi
12.5.2023

Tuolitanssi

Saimme tänään vieraita ja pääsimme tuolitanssimaan haitarimusiikin tahdissa. Rautuhovissa ollaan saatu kokea tuolitanssia viime syksystä lähtien kerran kuukaudessa. Ohjaajana on toiminut Etelä-Savon liikunnasta tanssinopettaja.
Ystävänpäivä
26.2.2023

Helmikuun kuulumisia

Helmikuussa saimme viettää monta merkkipäivää Rautuhovissa. Päällimmäisenä mieleen jäi ystävänpäivä ja laskiainen. Päiväkoti mustikkatassun lapset ilahduttivat asukkaita ystävänpäivä korteilla ja saimme suut "makiaks" sydänsuklaalla. Laskiaisena paistoimme pullia ja täytimme ne kermavaahdolla ja hillolla!
Joulupukki
29.12.2022

Joulukuu Rautuhovissa

"lunta tulvillaan on raikas talvisää..." Lumitöitä on riittänyt ja osa asukkaista onkin tarttunut harjaan ja lapioon innolla. Tekemistä on riittänyt myös sisätiloissa, käsityökerhon ja joulukoristeiden parissa, jotka toivat lämpimän joulutunnelman hoivakotiimme. Kuukauden odotetuin vieras saapui myös ilahduttamaan asukkaita aina Korvatunturilta asti. Kiitos kuluneesta vuodesta ja onnea vuodelle 2023!
Korvapuustipäivä
4.10.2022

Korvapuustipäivä 4.10.

Tänään tiistaina vietämme korvapuustipäivää. Juuri uunista tulleet pullat ja niiden tuoksu valtaa kotimme.
Nimikilpailu
19.9.2022

Nimikilpailun lopputulos

Kesällä kodissamme oli nimikilpailu, jossa asukkaat ehdottivat ja lopulta valitsivat nimet A ja B- käytävillemme missä sijaitsevat asukashuoneet.