Esperi Hoivakoti Rebekka, Savonlinna

Kuulumisia
24.11.2020

Asukaskokous 24.11.2020

Tänään pidimme asukaskokouksen, johon osallistui 27 Rebekan asukasta ja työvuorossa olleet hoitajat. Kokouksen aiheina olivat mm. yhteisen joulujuhlan suunnittelu ja viriketoiveet joulukuulle. Joululaulujen laulaminen oli lähes jokaisen mielestä ensisijaisena toiveena, samoin yhteiset pipareiden - ja joulutorttujen leipomishetket. Joulujuhlaan emme valitettavasti voi tänä vuonna koronapandemian vuoksi kutsua asukkaidemme läheisiä.
Syksyn satoa Rebekassa
17.8.2020

Syksyn satoa Rebekassa

Syksyn satoa Hoivakoti Rebekassa. Kun asukkaamme eivät jaksa kävellä metsään, niin "metsä tulee luoksemme" eli keräämme vanhaan akvaarioon sieniä, marjoja ja sammalta ja jäkälää. Siitä niitä voi käydä ihastelemassa.
Anneli leipomassa pullaa.
27.5.2020

Pullanleivontaa

Hoivakoti Rebekassa leivottiin tänään pullaa. Muutamat asukkaat osallistuivat pullien leivontaan, ja yhdessä saimme sitten maistella pullanlämpimäisiä päiväkahvilla.
6.6.2019

Rebekan väki risteilyllä

Hoivakoti Rebekassa juhlistettiin kesän alkua Saimaalla risteillen. Risteilyn jälkeen kokoonnuimme yhteiskuvaan Savonlinnan torille.
14.2.2019

Iltapäivätanssit Ystävänpäivänä

Ystävänpäivää vietettiin iltapäivätanssien merkeissä Savonlinnan Lions Club-kuorolaisten tahdittamana. Mukaan olimme kutsunnet asukkaita ja henkilökuntaa Kuntoutuskoti Kotilosta. He olivat askarrelleet ihanat ystävänpäiväkortit asukkaillemme. Yhdessä vietimme mukavan iltapäivän laulaen ja tanssien ja kahvittelimme vieraidemme tuomista herkullisista muffinsseista nauttien.
3.1.2019

Torstain tapahtumia

Uusi vuosi alkoi talvisissa merkeissä, eilen tuuli ja tuiskutti lunta oikein kunnolla. Tänään oli sitten pakkasta lähes 20 astetta.
Vietimmekin aikaa sisätiloissa ja juhlimme asukkaamme syntymäpäivää täytekakkukahvein yhdessä hänen läheistensä kanssa.
Kahvittelun jälkeen palattiin vielä jouluisiin tunnelmiin, ja laulettiin yhdessä tuttuja joululauluja Tanjan pianosäestyksen tahdissa.
6.12.2018

Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivää juhlistettiin täytekakkukahvein ja juhlarunoin sinivalkoisen kukka-asetelman koristaessa kahvipöytää.
Katso lisää