Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Rebekka, Savonlinna

6

toukokuu

2019

Mitaleja veteraaneille

Veteraanien mitalijuhlaa vietettiin Hoivakoti Rebekassa 6.5.2019
​
​​Mitalit luovuttivat Savonlinnan Seudun Sotaveteraanien edustajat
Juhlakakku
Juhlakakku

Veteraanien mitalijuhlaa vietettiin Esperi Hoivakoti Rebekassa 6.5.2019

Ansioituneille veteraaneille luovutettiin Kansallisena Veteraanipäivänä 27.4.2019 Suomen Tasavallan Presidentin antama Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali. Hoivakodissamme asuvista veteraaneista mitalin sai 4 veteraania. Mitalit heille kävi luovuttamassa kolme Savonlinnan Seudun Sotaveteraanien edustajat. Juhlistimme yhdessä koko Hoivakodin väen kanssa mitalienjakojuhlaa juhlapuhein, Porilaisten marssia ja Veteraanien Iltahuuto -laulua kuunnellen sekä Maamme laulun yhdessä laulaen. Juhla päättyi yhteisiin kakkukahveihin.

Mitalin saaneet veteraanit yhteiskuvassa
Mitalin saaneet veteraanit yhteiskuvassa

 

Juhlakahvitus

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Rebekka, Savonlinna

24.11.2020

Asukaskokous 24.11.2020

Tänään pidimme asukaskokouksen, johon osallistui 27 Rebekan asukasta ja työvuorossa olleet hoitajat. Kokouksen aiheina olivat mm. yhteisen joulujuhlan suunnittelu ja viriketoiveet joulukuulle. Joululaulujen laulaminen oli lähes jokaisen mielestä ensisijaisena toiveena, samoin yhteiset pipareiden - ja joulutorttujen leipomishetket. Joulujuhlaan emme valitettavasti voi tänä vuonna koronapandemian vuoksi kutsua asukkaidemme läheisiä.
Syksyn satoa Rebekassa
17.8.2020

Syksyn satoa Rebekassa

Syksyn satoa Hoivakoti Rebekassa. Kun asukkaamme eivät jaksa kävellä metsään, niin "metsä tulee luoksemme" eli keräämme vanhaan akvaarioon sieniä, marjoja ja sammalta ja jäkälää. Siitä niitä voi käydä ihastelemassa.
Anneli leipomassa pullaa.
27.5.2020

Pullanleivontaa

Hoivakoti Rebekassa leivottiin tänään pullaa. Muutamat asukkaat osallistuivat pullien leivontaan, ja yhdessä saimme sitten maistella pullanlämpimäisiä päiväkahvilla.