Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Rebekka, Savonlinna

6

kesäkuu

2019

Rebekan väki risteilyllä

Hoivakoti Rebekassa juhlistettiin kesän alkua Saimaalla risteillen. Risteilyn jälkeen kokoonnuimme yhteiskuvaan Savonlinnan torille.
Risteilyn matkustajia alakannella
Risteilyn matkustajia alakannella
Yläkannella risteilleet
Yläkannella risteilleet

Hoivakoti Rebekassa juhlistettiin kesän alkua Savonlinnan ympäriristeilyn merkeissä keskiviikkona 5.6.2019. Risteilylle osallistuivat lähes kaikki hoivakodin asukkaat, heidän omaisiaan tai ystäviään sekä suurin osa hoitajista.

Risteilimme Elviira -laivalla
Risteilimme Elviira -laivalla

Elviira -laivalla risteiltiin Savonlinnan ympäri kauniita maisemia katsellen, Olavinlinnaa ihastellen ja Laitaatsalmen uutta siltaa ihmetellen. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja tyyni keli oli oikein otollinen vesilläoloon. Matkan aikana herkuteltiin jäätelöillä. Risteilyn jälkeen kokoonnuttiin torille yhteiskuvaan, ja seurattiin hetken aikaa torielämää sekä ostettiin kesän ensimmäiset mansikat kotiin viemisiksi. Niitä maisteltiin sitten iltapalalla.

Risteilyllä olleet yhteiskuvassa Savonlinnan torilla

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Rebekka, Savonlinna

24.11.2020

Asukaskokous 24.11.2020

Tänään pidimme asukaskokouksen, johon osallistui 27 Rebekan asukasta ja työvuorossa olleet hoitajat. Kokouksen aiheina olivat mm. yhteisen joulujuhlan suunnittelu ja viriketoiveet joulukuulle. Joululaulujen laulaminen oli lähes jokaisen mielestä ensisijaisena toiveena, samoin yhteiset pipareiden - ja joulutorttujen leipomishetket. Joulujuhlaan emme valitettavasti voi tänä vuonna koronapandemian vuoksi kutsua asukkaidemme läheisiä.
Syksyn satoa Rebekassa
17.8.2020

Syksyn satoa Rebekassa

Syksyn satoa Hoivakoti Rebekassa. Kun asukkaamme eivät jaksa kävellä metsään, niin "metsä tulee luoksemme" eli keräämme vanhaan akvaarioon sieniä, marjoja ja sammalta ja jäkälää. Siitä niitä voi käydä ihastelemassa.
Anneli leipomassa pullaa.
27.5.2020

Pullanleivontaa

Hoivakoti Rebekassa leivottiin tänään pullaa. Muutamat asukkaat osallistuivat pullien leivontaan, ja yhdessä saimme sitten maistella pullanlämpimäisiä päiväkahvilla.