Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

18

syyskuu

2019

Pieniä arjen tekoja

Hoivakoti Sigrid Siuntio viikko-ohjelma

Aiemmin olemme viikottain tulostaneet ilmoitustaululle asukkaiden ja omaisten nähtäville suunnitelmamme viikon ohjelmasta. Nyt opiskelijoiden avulla meillä on kiinteä ohjelma, johon asukkaat saavat sunnuntain kahvihetkellä suunnitella tulevan viikon aktiviteetit. Nuo värilliset ulkoilu ja käsityöt- jne laput vaihtuvat asukkaiden toiveiden mukaisesti viikottain. Samalla tuhlaamme hiukan vähemmän luontoa ja ennenkaikkea asukkaiden ääni tulee vahvemmin esille. 

Vie Vanhus Ulos kamppanja jatkuu ja Sigridin asukkaat hoitajien avulla ovat ulkoileet aktiivisesti. Varauduimme syksyn keleihin hankkimalla sadetakkeja, pieni sade ei ole este.

Hoivakoti Sigrid Siuntio ylämäkeen
Hoivakoti Sigrid Siuntio ulkoilua 19.9

Maanantaina saimme läheiseltä yläkoululta ryhmän oppilaita ja opettajan avuksi ulkoiluun. Siuntiolaiset voivat olla ylpeitä heistä, kohteliaita ja avuliaita nuoria. Kiitos heille vielä vierailusta.

Hoivakoti Sigrid Siuntio yläkoululaiset

10

syyskuu

2019

Vie vanhus ulos - kamppanja käynnistyi

Hoivakoti Sigrid Siuntio ihana yllätys

Vie vanhus ulos - kamppanja käynnistyi upeassa syyskuisessa auringonpaisteessa. Talon asukkaista kaikki halukkaat pääsivät ulkoilemaan henkilökunnan, parin reippaan opiskelijan ja omaisen avulla.

Virikesuunnitelmaan olemme saamassa apuja Siuntion kirjastosta, jonka henkilökunnan avulla olemme kenties saamassa säännöllisen lukupiirin asukkaille. Informoimme tästä lisää piakkoin.

Saimme Dermosililta ja Perrigolta ihanat paketit. Meillä on nyt asukkaiden saunahetkiin hemmottelutuotteita ja ensimmäiset käsienhoidot ihanin tuoksuisin voitein on jo tehty. Kiitos pakettien toimittajille :-)

Asukkaille ja omiasille järjestimme pizzaperjantain. Tunnelma oli lämmin ja kaikki tuntuivat viihtyvän. Tulemme jatkossakin järjestämään tällaisia yhteisiä iltoja. Kiitos kaikille vieraille ja Siuntion Pizza ja Kebabille hyvistä tarjoiluista :-)

Ryhdymme seuraavaksi kehittämään saattohoitoa. Tähän saamme avuksi Esperin laaturyhmän. Juha Hänninen tulee Sigridiin 27.9, hän on  saattohoitolääkäri ja työskennellyt Terhokodin ylilääkärinä 25 vuotta. Omaiset ja läheiset olette tervetulleita keskustelemaan hänen kanssaan omaistanne koskevista kysymyksistä vaikkei saattohoito olisi juuri nyt aktiivisesti mielessä. Keskustelulle on varattu aikaa 27.9  n klo 16-17.

4

syyskuu

2019

Vie vanhus ulos - kamppanja

Vie vanhus ulos –kampanja käynnistyy 10.9. ja kestää aina 10.10. asti.

Hoivakoti Sigrid Siuntio vie vanhus ulos - kamppanja

Kamppanjan aikana jatkamme Sigridissä aktiivista ulkoilua. Mielellään otamme apua vastaan omaisilta, kysykää rohkeasti neuvoja henkilökunnalta myös kamppanjan aikana.