Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

7

marraskuu

2019

Onnittelut upeasta vuodesta <3

Hoivakoti Sigrid Siuntio juhlaan valmistautumista 6.11

Vietimme eilen Sigridin 1 -vuotisjuhlaa ja tunnelmaan alettiin valmistautua ajoissa. Hoitajien kanssa laitoimme kaikkien halukkaiden asukkaiden ja henkilökunnankin hiukset kauniiksi. Vieraita odotellessa ehdimme lakata vielä useamman asukkaan kynnetkin juhlaan sopivaksi.

Hoivakoti Sigrid Siuntio 6.11 hattuteema

Henkilökunnasta löytyy taitavia käsiä, jotka aikaansaivat kauniit tarjoilut. Inkoon Sodexon keittiöstä saimme maukasta suklaakakkua kirsikkamoussella. Asukkaat muistivat sen hyvin ja sitä onneksi löytyi vielä halukkaille tänään juhlien jälkeen tarjottavaksi.

Hoivakoti Sigrid Siuntio 6.11 tunnelma katossa
Hoivakoti Sigrid Siuntio 6.11 tarjoilut
Hoivakoti Sigrid Siuntio 6.11 tarjoiluja
Hoivakoti Sigrid Siuntio taitavat kädet 6.11

Aluepäällikkö Marjut Rantanen piti kauniin ja lämpimän puheen ensimmäisen vuoden tapahtumista. Voimme todeta eläneemme yhdessä aktiivista elämää myös kodin ulkopuolella. Saimme vieraaksi myös varatoimitusjohtaja Heini Pirttijärven ja laatu- ja kehitysjohtaja Arne Köhlerin, kiitos teille molemmille kun tulitte vieraaksemme sekä lämpimistä sanoista. Vieraina oli myös Siuntion Omena apteekin työntekijöitä, joiden kanssa on ollut helppoa tehdä yhteistyötä. Ilahduttavan moni omainenkin saapui paikalle viettämään lämminhenkistä juhlaa. Musiikista vastasi Sari Linnala, kiitos ihanan tunnelman luomisesta.

Hoivakoti Sigrid Siuntio 6.11 Heini, Marjut ja Arne
Hoivakoti Sigrid Siuntio 6.11 aluepäällikkö Marjut Rantanen

Kiitos ihanasta juhlasta erityisesti tälle työtä sydämellä tekevälle henkilökunnalle <3

Hoivakoti Sigrid Siuntio 6.11 henkilökunta

5

marraskuu

2019

Saunan lämmöstä

Hoivakoti Sigrid Siuntio saunan lämmössä

Huomisen juhlan järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa. Tarjoilut ovat tekemistä vaille valmiit ja asukkaat hoitajien avustuksella valitsevat vaatteitá ja hattuja huomista varten. Ensimmäiset asukkaat kävivät jo aamu yhdeksältä saunassa myrskylyhden valon luodessa tunnelmaa.

Marraskuun lopulla käynnistyy yhteistyö Siuntion kirjaston kanssa. Lukupiiri kokoontuu ensimmäiusen kerran 28.11 klo 13.

Perjantaina 1.11 asukkaat pitivät asukaskokouksen henkilökunnan toimiessa sihteerinä. Aiheen oli lähestyvä joulu, asukkaiden toiveet on nyt kartoitettu. Toiveissa oli hyvä ja perinteinen jouluruoka ja toive päästä kirkkoon.

Hoivakoti Sigrid Siuntio asukaspalaveri 1.11

Viikonloppunakaan ulkoilut eivät ole tauolla. Asukkaiden halutessa aikaa järjestetään ja raitis ilma taitaa tehdä hyvää myös henkilökunnalle.

Hoivakoti Sigrid Siuntio viikonlopun ulkoilut

Maanantaina asukkaat saivat alkuillasta kuoron vierailulle ja spontaanit iltatanssit käynnistyivät. Kiitos kuorolle pimeän illan piristämisestä.

Hoivakoti Sigrid Siuntio iltatanssit 4.11.

22

lokakuu

2019

Kymmenen parhaan joukossa

Hoivakoti Sigrid Siuntio muistetaan myös lepo
 

Vie vanhus ulos -kampanja on päättynyt ja voimme olla ylpeitä tuloksesta. Kaiken aktiivisuuden ohessa muistetaan myös levätä välillä ;-)


Hoivakotimme osallistuivat jälleen kiitettävällä ahkeruudella. "Tänä vuonna kampanjassa kirjattiin ennätysmäärä, yli 33 300 ulkoilukertaa. Näistä yli 7 500 kirjattiin Esperin 75 hoivakodissa ympäri Suomen," kiittää Ikäinstituutin Heli Starck.

Vie vanhus ulos -kampanjaan osallistui yhteensä 200 palvelutaloa, 19 järjestöä, 66 muuta yhteisöä sekä yksityishenkilöitä.

Esperi palkitsee ahkerimmat ulkoilijat ja 10 kärki on... 
• Ulvila
• Merimetso
• Teponkartano
• Villa Fredrika
• Tiilipuisto
• Ilkka
• Suvantopuisto
• Haapahovi
• Sigrid
• Lintumäki

Hienoa työtä Sigridissä ja muissakin Esperin yksiköissä - kiitämme jokaista osallistunutta erityisesti Siuntion yläkoululaisia ja työpajaa! Ja ensi vuonna tietysti uudestaan.