Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

3

heinäkuu

2019

Asukkaiden toiveiden toteuttamista

Kuuntelemma asukkaiden toiveita ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kesähattu

Kuuntelemme asukkaiden toiveita ja pyrimme niitä toteuttamaan. Asukas on toivonut pääsevänsä puolisonsa haudalle viemään kukat. Asukkaan toiveiden mukainen kukka ostettiin ja taksi tilattiin. Saimme upeaa palvelua taksin kuljettajalta, lämmin kiitos Lähitaksille. Asukas pääsi hoitajan saattamana lähes tunnin ajomatkan päässä olevalle hautausmaalle viemään kukan ja muistelemaan puolisoaan ja yhteistä taivalta.

Hoivakoti Sigrid Siuntio käynti haudalla

Olemme nauttineet upeasta takapihastamme ja aterioineet yhdessä auringon paistaessa. Toivottavasti kesää on vielä jäljellä.

Hoivakoti Sigrid Siuntio lounas ulkona

28

kesäkuu

2019

Elämää juhannuksen jälkeen

Hoivakoti Sigrid Siuntio postia

Asukkaat saavat välillä postia mm kortteja omaisilta ja ystäviltä. Kortit herättävät aina hymyn ja jopa kyyneleen. Kortit luetaan useita kertoja muistellen samalla ystäviä ja omaisia.

Saimme aulaan uuden isomman tv:n, nyt vanhat kotimaiset elokuvat näkyvät toivottavasti paremmin eikä tarvitse jännitää kuvan laatua kesken jännittävimmän juonen käänteen. Miten pärjäisimmekään ilman talon mieshoitajia :-)

Hoivakoti Sigrid Siuntio asennushommia

Sigridissä vieraili tällä viikolla myös tuttu jalkahoitaja. Lähes kaikkien asukkaiden jalat on nyt hoidettu ja askel on taas kevyempi.

Hoivakoti Sigrid Siuntio jalkahoitaja

20

kesäkuu

2019

Työniloa

Työniloa Sigridissä
Hoivakoti Sigrid Siuntio työnilo

Työnilo näyttää Sigridissä kuvan mukaiselta. Elämme arkea yhdessä asukkaiden kanssa ja onneksi se sisältää paljon lämmintä naurua yhdessä.

Hyvää juhannusta,

   terkuin asukkaat ja henkilökunta Sigridistä