Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

26

tammikuu

2022

Arjen puuhastelua

Säiden salliessa olemme jälleen ulkoilleet paljon, kovin liukkaiden kelien vallitessa asukkaat nauttivat raitista ulkoilmaa takapihan terassilla. Siellä maistuukin kupponen kuumaa mukavasti.
talvi

Säännöllisesti vierailevat kampaaja ja jalkahoitaja olivat jälleen käymässä. Asukkaiden kutreja sekä varpaita on laitettu uuteen uskoon.

jalkahoito
ulkoilu
Lämpöisessä ulkoilupussissa tarkenee hyvin

 

talvi
Olemme kasanneet yhdessä palapelejä.
talvi

 Pian tammikuu on jo ohitse ja säätiedotusten mukaan saattaisi olla lämpöinen loppu talvi tulossa. Jää nähtäväksi onko lunta, räntää vai vesisadetta luvassa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
27.3.2023

Äänestys

Asukkailla oli mahdollisuus äänestää ennakkoon vaaleissa perjantaina 24.3.
Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.