Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

28

toukokuu

2021

Asukaselämää

Esperi hoivakoti Sigridissä pidettiin viime viikolla asukaskokous ja suunniteltiin samalla viikon ohjelmaa.

Asukkaat pääsivät taas suunnittelevat tulevaa viikkoa sekä saivat äänensä kuulluksi.

Asukaskokouksessa kävimme asukkaiden kanssa läpi tulevaa Asukas cafe:ta, josta meidän henkilöstö tulee myös viikkojen kuluessa olemaan yhteydessä omaisiin.

Pääsimme kauniin sään vuoksi pitämään kokouksen ulkosalla samalla nauttien päiväkahveja. Kokoukseen osallistui miltein puolet asukkaistamme ja pääsimme hyvässä hengessä käymään loistavia keskusteluja.
Kaikki kertomansa mukaan tuli myös kuulluksi ja heille jäi palautteiden mukaan hyvä mieli.

asukas

Taannoin tehdyssä asukastyytyväisyys kyselyssä heikoimmat arvosanat saivat ruokamme. Halusimmekin heti tarttua asiaan ja tehdä kaiken voitavamme sille, että ruoka asukkaiden mielestä olisi parempaa. 

Pidimme palaverin Sodexon kanssa eli paikan josta ruokamme tulee. Sodexon kanssa palaverissa päädyttiin kyselyyn asukkaille. Kyselyssä kysyimme mistä ruuista eniten pitää, mitä ei pidä, mitä ruokia ja jälkkäreitä toivoisit, sekä mitä kahvin kanssa.

Kyselyn perusteella enemmistö (noin 91%) oli tyytyväisiä ruokaan. Nyt kuitenkin jokainen asukas on saanut kertoa yksityiskohtaisesti ruuat jotka ovat mieluisia ja mitkä eivät sekä mitä toivoi enemmän. 

Asukaskokouksessa vielä uudelleen otimme aiheen puheeksi koska edeltävä viikko on ollut täysin toiveiden perusteella suunniteltu. Asukkaiden mielipide oli, että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.

asukas
asukas

 

Kesäksi asukkaat toivoivat pihaan keinua ja heillä olikin heti mielipide minne se tuli sijoittaa. Toivommekin siis, että jo ensi viikolla lipputangon viereen päästään keinumaan. 

Asukkaat toivoivat myös kestäviä kasveja ja kukkia jotka olisivat mahdollisimman värikkäitä. Näitä aletaankin tulevien viikkojen aikana yhdessä istuttamaan.

Juhannus toiveina oli paljon musiikkia, tanssia, saunomista ja grillausta. Juhannus maljojen skoolaamista unohtamatta! 
Asukkaat toivoivat, että kulttuurierot huomioidaan juhannusperinteissä.

asukas

 Tässä myös asukkaiden yhdessä suunniteltu viikko ohjelma.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio joulun lahjat
29.12.2022

Kuvasatoa joulun ajalta

Joskus kuvat kertovat enemmän kun sanat. Joulun alla vietimme asukkaiden kanssa puurojuhlan ja jouluaaton ohjelma oli perinteinen.
28.12.2022

Hyvinvointialueet

Länsi-Uudenmaan ikääntyneiden asumispalveluiden pyynnöstä tiedotamme läheisiä muutoksista.