Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

7

helmikuu

2022

Asukaskokous

Perjantain asukaskokouksen tunnelmia, tälläkertaa osanottajia oli 13 aktiivista asukastamme sekä ihanat hoitajat.
asukaskokous

Kuulumiset / risut ja ruusut: Ruusuja vain tuli, ei risuja laisinkaan. Ruoka maistuu, täällä osataan kuullema ruokaa laittaa. Toisaalta, toisinaan ruoka on hyvää, toisinaan ei. Toiminta täällä on aktiivista, pidetään huolta ihmisistä. Maailman parhaat hoitajat.

- Olympialaiset alkoivat juuri Pekingissä ja muutamat asukkaat alkoivat seurata niitä tv:stä aktiivisesti. Meillähän on joukossamme yksi entinen kilpahiihtäjä, joka aikoo ainakin hiihtoja katsella. Hiihto taitaa muutenkin olla se suosituin laji, jota seurataan. Suomalaisten urheilijoiden menestyksestä ei oikein osata veikata, mutta mitaleja tietysti toivotaan tulevan. Viikonlopun sekä maanantain olympialaisten tv-ohjelmat jätetty printattuna päiväsaliin tv:n alle niin siitä voi jokainen tarkistaa kisa-aikataulun.

- Ystävänpäivästä keskusteltiin. Ystävänpäivää ei ollut vielä ollenkaan vielä silloin kun asukkaamme oli nuoria, se on aika uusi juttu. Toiveena on, että yöhoitajat tekisivät herkkuaamiaisen ystävänpäivälle.

- Kyselimme asukkailta muita toiveita ja ajatuksia tulevalle keväälle. Ajatukset asukkailla ei ole vielä keväässä kun on täysi talvi päällä. Pullanleivontaa toivottiin olevan useammin, saunomista ja bingoa myös.

as

 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio kaikkien ääni kuuluville
1.11.2022

Asukaskokous

Asukkaat kokoontuivat tänään asukaskokoukseen tai heidän kantansa selvitettiin asukkaan omassa huoneessa.