Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

7

helmikuu

2022

Asukaskokous

Perjantain asukaskokouksen tunnelmia, tälläkertaa osanottajia oli 13 aktiivista asukastamme sekä ihanat hoitajat.
asukaskokous

Kuulumiset / risut ja ruusut: Ruusuja vain tuli, ei risuja laisinkaan. Ruoka maistuu, täällä osataan kuullema ruokaa laittaa. Toisaalta, toisinaan ruoka on hyvää, toisinaan ei. Toiminta täällä on aktiivista, pidetään huolta ihmisistä. Maailman parhaat hoitajat.

- Olympialaiset alkoivat juuri Pekingissä ja muutamat asukkaat alkoivat seurata niitä tv:stä aktiivisesti. Meillähän on joukossamme yksi entinen kilpahiihtäjä, joka aikoo ainakin hiihtoja katsella. Hiihto taitaa muutenkin olla se suosituin laji, jota seurataan. Suomalaisten urheilijoiden menestyksestä ei oikein osata veikata, mutta mitaleja tietysti toivotaan tulevan. Viikonlopun sekä maanantain olympialaisten tv-ohjelmat jätetty printattuna päiväsaliin tv:n alle niin siitä voi jokainen tarkistaa kisa-aikataulun.

- Ystävänpäivästä keskusteltiin. Ystävänpäivää ei ollut vielä ollenkaan vielä silloin kun asukkaamme oli nuoria, se on aika uusi juttu. Toiveena on, että yöhoitajat tekisivät herkkuaamiaisen ystävänpäivälle.

- Kyselimme asukkailta muita toiveita ja ajatuksia tulevalle keväälle. Ajatukset asukkailla ei ole vielä keväässä kun on täysi talvi päällä. Pullanleivontaa toivottiin olevan useammin, saunomista ja bingoa myös.

as

 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
27.3.2023

Äänestys

Asukkailla oli mahdollisuus äänestää ennakkoon vaaleissa perjantaina 24.3.
Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.