Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

29

heinäkuu

2020

Asukaskokous 28.7

Eilen Hoivakoti Sigrid asukkaat pitivät kuukausittaisen asukaskokouksen.
Hoivakoti Sigrid Siuntio asukaskokous 28.7.

Eilisessä kokouksessa käytiin läpi asukkaiden kuulumiset. Kenelläkään ei ollut tuoda esille murheita tai huolenaiheita. Korona mietityttää ajoittain, mutta asukkaat kokevat olevansa turvassa ja heistä pidetään hyvää huolta. 

Asukkaat toivat esille kesän päätäjäiset ja päätyivät discoon 70- luvun teemalla. Disco sovittiin pidettäväksi elokuun lopussa. Vetäjiksi valittiin asukas ja hänen avukseen pari hoitajaa.

Koska kesää on vielä jäljellä toivottiin ainakin vielä yhtä grilli-iltaa. Toiveissa on perinteisten makkaroiden lisäksi vartaat ja ehdottomasti syödään silloin ulkona. 

Asukkaat toivoivat ulkoilujen jatkuvan aktiivisina ja pääsyä marjastamaan tai sieniretkelle. Asukaskokouksessa sovittiin, että asukkaan alentuneen fyysisen kunnon vuoksi voi osallistuminen tapahtua myös marjojen ja sienien puhdistamisena. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio kesäinen ulkoilu

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.