Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

4

huhtikuu

2022

Asukaskokous 31.3.

Asukaskokouksessa pohdittiin kevättä, kesän istutuksia ja muisteltiin nuoruuden kesiä.
Hoivakoti Sigrid Siuntio asukaskokous
Hoivakoti Sigrid Siuntio valoa kokouksessa

Asukaskokouksessa juteltiin kevään istutuksista, suosikkikukista ja kesömuistoista. Suosikeiksi kesäkukista nousivat orvokit, yölehto, pioni ja kehäkukat. Pioneja istutimmekin etupihan penkkeihin viimevuonna ja toivotaan niiden selvinneen talvesta. Ostoslistalle tullaan lisämään asukkaiden toiveiden mukaiset kukat vaikka yölehto tuottaa haasteita. Otamme vinkkejä mielellään vastaan, jotta tämäkin toive saataisiin toteutettua.  Asukkaat toivoivat pääsevänsä kesällä puutarhatöihin tomaattien, mansikoiden ja muiden ruokakasvien parissa. Aloimmekin jo miettiä muutaman kasvatuslaatikon hankintaa pientä kasvimaata ajatellen. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio asukakokouksen seurue

Parhaimpia kesämuistoja on ollut onkiminen Pickalan joessa, pitkät pyöräretket tyttöjen kanssa tansseihin, jossa saatettiin tanssia pitkään. Kertomusten mukaan tytöt olivat pyöräilleet Keravalle asti. Kesissä parasta ovat olleet uiminen, kasvimaan hoito, latotanssit ja tietysti aurinko.

Hoivakoti Sigrid Siuntio Lean latotanssimuistot

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
27.3.2023

Äänestys

Asukkailla oli mahdollisuus äänestää ennakkoon vaaleissa perjantaina 24.3.
Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.