Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

6

joulukuu

2021

Asukaskokous ja itsenäisyyspäivän viettoa

Asukaskokouksessa pohdittiin Sigridissä vallinneita poikkeusoloja ja sen vaikutusta asukkaiden arkeen. Iloksemme voimme kertoa ettei osallistujien mielestä koko asiaa edes huomannut, vaan saivat silti kaiken tarvitsemansa avun ja hoivan. Toki ollaan tyytyväisiä nyt kun on palattu normaaliin.
asukaskokous

Muita puheenaiheita oli itsenäisyyspäivän ohjelma. Asukkaiden toiveiden mukaan tarjolla oli tuntematon sotilas -elokuvan katselua, suklaata sekä konjakkia. Myös illalla katseltiin yhdessä konserttia tv:stä.

itsenäisyys

Asukkaiden palaute oli jälleen positiivista. Ruokien annoskoot ovat olleet sopivia sekä ruokasalin lisääntynyt valaistus miellyttää. Asukkaat toivovat jatkossa lisää käsitöitä sekä musiikkia. Toivottavasti saataisiin pian taas joku live-esiintyjä meille vierailemaan.

itsenäisyys

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.
Hoivakoti Sigrid Siuntio ystävänpäivä
14.2.2023

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla.