Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

22

huhtikuu

2021

Grillikausi avattu Sigridissä

Esperi hoivakoti Sigridin grillikausi korkattiin kauniin ja lämpimän keväisen päivän kunniaksi.
grilli

Vihdoin alkaa olemaan melkein lumi kokonaan kadonnut pihastamme, linnut on palanneet talon ympärille laulelemaan ja aurinko alkanut  jo hieman lämmittämään. Sigridin asukkaat ovat olleet aina innokkaita ulkoilijoita ja keväästä pitkälle syksyyn sään sallimina päivinä nautitaan  kahvit ulkona halukkaiden kesken. Viikko sitten torstaina kokoonnuimme pitkälti koko väki ulos nauttimaan keväästä ja kahvituksista.

Olemme saaneet uuden grillin jota mies työntekijämme ahkerasti heti töihin tultuaan alkoivat kasaamaan jotta pääsisimme jo samana päivänä nauttimaan vuoden ensimmäisistä ulkona syödyistä grillimakkaroista. Asukkaat katselivat kahvikuppien ääressä kun miesväki pystytti grilliä joka saatiinkin kiitos Reiskan, A-J:n ja Helgen toimesta toimimaan! 

grilli

 Osa asukkaista jo suunnittelivat mitä haluisivat kesäksi meidän pihaamme istuttaa samalla kuin osa yrittävät rikkoa viimeiset pienet lumikasat jotta takapihamme olisi täysin lumeton.
Tänä vuonna tulikin niin paljon lunta, että sulaminen vei huomattavasti kauemmin aikaa.

grilli

Ulkoilu yhdessä oli kivaa ja takapihallamme pienestä tuulen vireestä huolimatta oli jo kivan lämmin. 
Asukkaat kertoivatkin, että parhaat kahvit on aina terassi kahvit. Luultavasti moni on tästä samaa mieltä. Toivottavasti vappuna on yhtä kiva ilma niin pääsemme suunnittelemaan myös sinne jotain kivaa. 

grilli

Viikko sitten torstaina meillä oli myös kovin odotettu omaistenilta. Meidän puolesta haluammekin kiittää aktiivisuudesta omaistenillassa. Haluaisimmekin järjestää tapahtuman uudelleen. Haluamme myös palautetta kaikilta osallistujilta minkälainen kokemus oli osallistua etänä teamsin kautta. Valitettavasti muutama jo kertoikin, ettei linkki toiminut. Tästäkin mielellämme otamme infoa jotta pystyisimme ensi kerralla saamaan toimivat linkit jokaiselle.

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio joulun lahjat
29.12.2022

Kuvasatoa joulun ajalta

Joskus kuvat kertovat enemmän kun sanat. Joulun alla vietimme asukkaiden kanssa puurojuhlan ja jouluaaton ohjelma oli perinteinen.