Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

30

lokakuu

2023

Halloween ja pyhäinpäivä

Hoivakodissa on valmistauduttu Halloweeniin koristellen ja askarrellen asukkaiden kanssa. Myös pyhäinpäivä on asukkaiden ajatuksissa.
Hoivakoti Sigrid Siuntio koristelut

Suomessa vietettävä pyhäinpäivä on yhdistelmä kahdesta katolisen kirkon keskiajasta lähtien viettämästä juhlasta. Pyhäinpäivä on Suomessa perinteisesti hiljainen ja harras päivä, jolloin omaiset vievät edesmenneiden läheistensä haudoille kynttilöitä, seppeleitä ja kukkia. Led-kynttilän voi sytyttää myös kotona ja katsella valokuvia. Halloween eli vanha pyhäinpäivän aatto on anglosaksissa maissa 31.10. Suomessa tätä epävirallista päivää vietetään eniten jo edeltävänä lauantaina tai vasta pyhäinpäivänä.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koristelut

Pyhäinpäivänä voi herkutella myös valtakunnallisen karkkipäivän kunniaksi. Tutkitusti herkuttelu silloin tällöin lisää terveyttä. Satunnaisilla herkutteluilla on nimittäin mieltä parantava vaikutus ja voima - pelkästään lempiherkun ostaminen voi tuoda piristystä arkeen. 
 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio Utun päivä
26.2.2024

Rakasta lemmikkiäsi päivä

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli tällä viikolla viihdyttämässä ihana Utu-koira. Utu on hyvin ihmisläheinen koira, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio sydämellinen nalle
19.2.2024

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla. Meillä Sigridissä jokaista asukasta muistettiin ystävänpäiväkortilla
Hoivakoti Sigrid Siuntio rouvat sohvalla
12.2.2024

Kirjaimet hiekassa

Sigridissä on harjoitettu hienomotoriikkaa erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.
Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
19.1.2024

Presidentin vaalit

Ensimmäinen väälipäivä on sunnuntai 28.1.2024. Ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17.–23.1.2024, Sigridissä asukkaiden on mahdollista äänestää 22.1.2024 klo 13 alkaen.