Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

19

marraskuu

2021

ISÄNPÄIVÄ

Sunnuntaina vietettiin Hoivakoti Sigridissäkin isänpäivää. Hoitajat olivat leiponeet asukkaille kakkua ja kaikille oli tarjoolla myös herkkuaamiainen.
isänpäivä

Isänpäivä on juhlapäivä, jota vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Kaikilla ei välttämättä ole tai ole ollut isää läsnä elämässään, joten tällöin voi myös muistaa jotain muuta tärkeää henkilöä. 

isänpäivä

Tapana on ollut muistaa isää kortilla, lahjoilla tai hemmotelulla. Aamupala on monessa perheessä ollut tapana tuoda vuoteeseen. Jokin yhteinen tekeminen voi olla myös hyvä tapa muistaa isää.

isänpäivä
Isänpäivän ohjelmistoon kuului myös pianomusiikkia.

Asukkaidemme ajatuksia isyydestä:

Isä ei ollut meidän elämässä juurikaan läsnä. Olin vanhin neljästä sisaruksesta, mutta kuitenkaan isä-rooli ei kaatunut harteilleni. Itse olen ollut isänä rehellinen ja minulla on ollut hyvät välit lapsiini.

Minulla on hyviä muistoja omasta isästäni. Meillä oli todella läheiset välit. Paras muistoni on kun saatiin isän kanssa heinäpaalit latoon ja sitä juhlittiin lähtemällä onkimaan. Joskus jäätiin telttailemaankin. Itse isänä olen ollut lempeä, rakastava ja läheinen tyttäreni kanssa.

isänpäivä
Aamupalalla oli muna-anjovisleipiä sekä ohraryynipuuroa hillon kera.

Toivottavasti kaikkia isejä muistettiin ja hemmoteltiin viime sunnuntaina <3 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.
Hoivakoti Sigrid Siuntio ystävänpäivä
14.2.2023

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla.