Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

19

marraskuu

2021

ISÄNPÄIVÄ

Sunnuntaina vietettiin Hoivakoti Sigridissäkin isänpäivää. Hoitajat olivat leiponeet asukkaille kakkua ja kaikille oli tarjoolla myös herkkuaamiainen.
isänpäivä

Isänpäivä on juhlapäivä, jota vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Kaikilla ei välttämättä ole tai ole ollut isää läsnä elämässään, joten tällöin voi myös muistaa jotain muuta tärkeää henkilöä. 

isänpäivä

Tapana on ollut muistaa isää kortilla, lahjoilla tai hemmotelulla. Aamupala on monessa perheessä ollut tapana tuoda vuoteeseen. Jokin yhteinen tekeminen voi olla myös hyvä tapa muistaa isää.

isänpäivä
Isänpäivän ohjelmistoon kuului myös pianomusiikkia.

Asukkaidemme ajatuksia isyydestä:

Isä ei ollut meidän elämässä juurikaan läsnä. Olin vanhin neljästä sisaruksesta, mutta kuitenkaan isä-rooli ei kaatunut harteilleni. Itse olen ollut isänä rehellinen ja minulla on ollut hyvät välit lapsiini.

Minulla on hyviä muistoja omasta isästäni. Meillä oli todella läheiset välit. Paras muistoni on kun saatiin isän kanssa heinäpaalit latoon ja sitä juhlittiin lähtemällä onkimaan. Joskus jäätiin telttailemaankin. Itse isänä olen ollut lempeä, rakastava ja läheinen tyttäreni kanssa.

isänpäivä
Aamupalalla oli muna-anjovisleipiä sekä ohraryynipuuroa hillon kera.

Toivottavasti kaikkia isejä muistettiin ja hemmoteltiin viime sunnuntaina <3 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio Tanjan avuilla
5.12.2022

Joulua kohti

Hoivakotia on alettu valmistella jouluiseksi ja joulunajan ohjelma alkaa varmistua.