Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

27

joulukuu

2021

J O U L U

Joulua vietettiin Sigridissä perinteiseen tapaan: syötiin hyvin, katseltiin tv:stä Jouluohjelmia, kuunneltiin Joululauluja, nautittiin rauhasta ja läheisyydestä.
joulu

Joulu pyöriikin vahvasti ruokien ja herkkujen ympärillä. Aamu alkaa riisipuurolla, laatikoita ja kinkkua päivälliseksi. Joulutortut sekä piparit kahvilla ja illalla vatsan täydeltä suklaata.  Näin meilläkin päivää vietettiin. Tonttu kävi jakamassa jokaiselle paketin ja lahjojen parissa vierähtikin tovi. Joulukorttejakin asukkaat saivat vinon pinon, aina jokin viesti läheiseltä lämmittää.

joulu
Saatiinkin valkea joulu

 Joulun pyhät on nyt vietytty ja katseet kääntyy uuteenvuoteen. Pidetäänkin asukaskokous siitä mitä asukkaat toivovat aattopäivälle ohjelmaksi.

joulu

 

joulu
Tonttu kävi jakamassa jokaiselle paketin.

 

joulu
Kuusen koristelua

 

joulu
Käsitöitä

 

joulu
Pipareiden leivontaa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
27.3.2023

Äänestys

Asukkailla oli mahdollisuus äänestää ennakkoon vaaleissa perjantaina 24.3.
Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.