Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

28

kesäkuu

2021

Janne Maaralan pianokonsertti 7.7. klo 15.30

Vihdoin tiedossa live-musiikkia hoivakodissa 7.7. klo 15.30. Sään salliessa tapahtuma pidetään ulkona.
Hoivakoti Sigrid Siuntio Janne Maarala

PIANOTAITEILIJA JANNE MAARALA KONSERTOI HOIVAKOTI SIGRIDISSÄ HEINÄKUUSSA

Pianotaiteilija Janne Maarala konsertoi Esperi Hoivakoti Sigridissä keskiviikkona 7. heinäkuuta klo 15.30. Maarala esittää konsertissaan monipuolista ohjelmistoa sisältäen mm. klassista musiikkia, tuttuja ikivihreitä ja iskelmiä, kansanlauluja sekä jazzkappaleita. Konsertissa kuullaan hänen improvisoituja tulkintojaan ja muunnelmiaan mm. kesäisistä kappaleista, joista mainittakoon Oskar Merikannon Kesäillan valssi,  George Gershwinin Summertime sekä Kesäpäivä Kangasalla. 

Janne Maaralan monipuoliset pianokonsertit ovat tehneet vaikutuksen kuulijoihin ympäri Suomea vahvojen tulkintojen, luovien improvisaatioiden ja virtuoottisen soiton ansiosta. Hänen soittonsa on myös tuttua hoivakoti Sigridin asukkaille ja henkikökunnalle aiempien live- ja striimikonserttien myötä. 

Suomen Kulttuurirahasto myönsi Janne Maaralalle yhden vuoden taitelija-apurahan vuonna 2020 hänen hoitolaitoksiin suuntautuvaan konserttiprojektiin. Tänä kesänä ja alkusyksyllä (v. 2021) hän soittaa eri puolilla Suomea yli 50 konserttia hoivakodeissa ja palvelutaloissa. 

"OIen iloinen ja kiitollinen, että elettyämme monin tavoin haastavan koronaepidemian aikaa on jälleen mahdollista konsertoida ikäihmisille myös paikan päällä, siellä missä he asuvat. On tärkeää käydä esiintymässä ihmisille, jotka eivät enää voi vointinsa puolesta päästä ilman ulkopuolista apua muualle nauttimaan musiikista ja taiteesta. Konsertit hoivakodeissa ja palvelutaloissa ovat koskettavia hetkiä, joissa musiikin merkitys kuulijoille on vahvasti koettavissa ", Maarala kertoo. 


Alunperin vantaalainen, nykyään Helsingissä asuva Janne Maarala on toiminut päätoimisena ja laaja-alaisena musiikin ammattilaisena - orkesterinjohtajana, pianistina, säveltäjänä ja sovittajana – vuodesta 2000 lähtien. Hän on esiintynyt soolopianistina ja yhtyeidensä kanssa mm. monilla festivaaleilla, konserttisaleissa, kirkoissa, laivoilla sekä jazzklubeilla. Sibeius-Akatemiasta vuonna 2005 valmistunut musiikin maisteri on kouluttautunut myös ympäristonsuojelutieteen ja kehopsykoterapian aloille. 

Janne Maarala on julkaissut neljä albumia, jotka on kaikki taltioitu livenä konserttitilanteessa. Hänen ensilevynsä Soi kunniaksi Luojan (2011) on poikkimusiikillinen kirkkokonserttiäänite. Maaralan kaksi seuraavaa albumia koostuvat jazzikivihreistä: tupla-cd: Swinging Standards (2014), jossa kokoonpanona on Janne Maarala Trio ja laulaja Juki Välipakka sekä  Night And Day(2015), jossa lavalla on Janne Maarala Trio Featuring Mikko Pettinen. Maaralan neljäs albumi, Luova vapaus – Freedom To Create (2016) koostuu hänen vapaista pianoimprovisaatioistaan.

Levyjä on saatavilla konsertin yhteydessä. Jannen musiikkia voi kuunnella myös hänen YouTube-kanavalla osoitteessa www.youtube.com/JanneMaaralaMusic.

*****************

Janne Maarala: Kesäinen pianokonsertti Esperi Hoivakoti Sigridissä, Siuntiossa  ke 7.7. klo 15.30. 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.