Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

11

joulukuu

2021

Joulun makuja ja tuoksuja

Hoivakodin sisustukseen on ilmestynyt jo niin paljon ihania joulukoristeita ja valoja, enää kuusi ja sen koristelu puuttuu. Muistuttelimme maku ja haluaistejamme tänään joulun tutuista mauista.
joulu
joulu

Kahville pyöräytettiin yhdessä asukkaiden kanssa joulutortut, joululaulujen soidessa taustalla. Tämän vuoden uutuus on vihreän kuulat-marmeladilla täytetty torttu ja hieman erikoisesta vihreästä väristä huolimatta maku on herkullinen. Perinteisiä luumutorttuja valmistettiin myös vinopino.

joulu

Kaikki vanhukset eivät pysty syömään niin karkeaa  ruokaa kuin esimerkiksi torttu olisi. Onneksi yöhoitaja oli valmistanut heitä varten herkullista piparimoussea, jotta kaikki saivat juolun makua.

joulu

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
27.3.2023

Äänestys

Asukkailla oli mahdollisuus äänestää ennakkoon vaaleissa perjantaina 24.3.
Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.