Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

11

joulukuu

2021

Joulun makuja ja tuoksuja

Hoivakodin sisustukseen on ilmestynyt jo niin paljon ihania joulukoristeita ja valoja, enää kuusi ja sen koristelu puuttuu. Muistuttelimme maku ja haluaistejamme tänään joulun tutuista mauista.
joulu
joulu

Kahville pyöräytettiin yhdessä asukkaiden kanssa joulutortut, joululaulujen soidessa taustalla. Tämän vuoden uutuus on vihreän kuulat-marmeladilla täytetty torttu ja hieman erikoisesta vihreästä väristä huolimatta maku on herkullinen. Perinteisiä luumutorttuja valmistettiin myös vinopino.

joulu

Kaikki vanhukset eivät pysty syömään niin karkeaa  ruokaa kuin esimerkiksi torttu olisi. Onneksi yöhoitaja oli valmistanut heitä varten herkullista piparimoussea, jotta kaikki saivat juolun makua.

joulu

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio Utun päivä
26.2.2024

Rakasta lemmikkiäsi päivä

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli tällä viikolla viihdyttämässä ihana Utu-koira. Utu on hyvin ihmisläheinen koira, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio sydämellinen nalle
19.2.2024

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla. Meillä Sigridissä jokaista asukasta muistettiin ystävänpäiväkortilla
Hoivakoti Sigrid Siuntio rouvat sohvalla
12.2.2024

Kirjaimet hiekassa

Sigridissä on harjoitettu hienomotoriikkaa erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.
Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
19.1.2024

Presidentin vaalit

Ensimmäinen väälipäivä on sunnuntai 28.1.2024. Ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17.–23.1.2024, Sigridissä asukkaiden on mahdollista äänestää 22.1.2024 klo 13 alkaen.