Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

25

maaliskuu

2022

Kauneuden hoitoa

Varsin usean naisasukkaan toive kauneuteen säilyy pitkälle, pyrimme sitä huomioimaan pienin keinoin.
Hoivakoti Sigrid manikyyriä
Hoivakoti Sigrid Siuntio hemmottelua

Moni talon naisasukas on tyytyväinen kun henkilöstössä on taitavia kynsien laittajia ja hiuksetkin saadaan usein asukkaan toiveesta laitettua erilaisin raudoin ja kihartimin kauniiksi. Edes hetkeksi, usein päiväunien aikana kampaus tahtoo hiukan latistua. Aina ei asukaskaan ole halukas edes hiusten kampaamiseen. Vieraan ihmisen läheisyys voi tuntua ajoittain ikävältä ja pelottavalta, onneksi tutut hoitajat osaavat lähestyä asukasta hyväksi havaitulla tavalla. Asukkaat antavatkin usein palautetta kuinka tuntuu hyvältä näyttää kauniilta. Kynsiä tai hiuksia laittaessa saa olla toista lähellä luonnollisella tavalla ja jutella asioistaan tai vaan kuunnella hoitajien rupattelua. 

 

Henkilöstössä on moniosaajia. Nasrinin ollessa töissä on asukkaiden kynnet ja kädet hoidettu erityisen taitavasti.
Hoivakoti Sigrid Siuntio tyytyväinen asukas

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.