Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

26

heinäkuu

2021

Kesäinen grillihetki

Hoivakodissa on vietetty kesää mm grillaten. Tärkeäksi on noussut riittävästä juomisesta huolehtiminen helteisen kesän vuoksi.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kukkapaita
Hoivakoti Sigrid Siuntio grillausta
Hoivakoti Sigrid Siuntio herkkuja
Hoivakoti Sigrid Siuntio terassilla

Kesä on ollut lämmin, välillä jopa liiankin. Olemme huolehtineet asukkaiden saavan riittävästi juotavaa ja juomien suhteen pyrkineet toteuttamaan asukkaiden yksilöllisiä toiveita. Helle voi koetella ikääntyneitä ja erityisryhmien jäseniä, koska heillä elimistön lämmönsäätelykyky on alentunut ja nestevajauksen riski suurentunut. Monet pitkäaikaissairaudet, kuten sydän- ja verisuonisairaudet, krooniset hengityselin-sairaudet, diabetes, munuaissairaudet, mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöt ja hermoston sairaudet ovat usein kuumuuden kanssa terveysriski. Erityisen suuri riski on muistisairailla iäkkäillä ihmisillä.  Välillä on ollut niin lämmintä, etteivät asukkaat jole halunneet ulkoilla ja hoitajien jaksamisesta on pitänyt huolehtia työtä tauottamalla sekä ylimääräisillä juomatauoilla. Lämmöstä huolimatta viimeksi sunnuntaina asukkaat saivat maistella grilliherkkuja joiden valmistamiseen osallistui koko työvuoro.

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.