Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

26

heinäkuu

2021

Kesäinen grillihetki

Hoivakodissa on vietetty kesää mm grillaten. Tärkeäksi on noussut riittävästä juomisesta huolehtiminen helteisen kesän vuoksi.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kukkapaita
Hoivakoti Sigrid Siuntio grillausta
Hoivakoti Sigrid Siuntio herkkuja
Hoivakoti Sigrid Siuntio terassilla

Kesä on ollut lämmin, välillä jopa liiankin. Olemme huolehtineet asukkaiden saavan riittävästi juotavaa ja juomien suhteen pyrkineet toteuttamaan asukkaiden yksilöllisiä toiveita. Helle voi koetella ikääntyneitä ja erityisryhmien jäseniä, koska heillä elimistön lämmönsäätelykyky on alentunut ja nestevajauksen riski suurentunut. Monet pitkäaikaissairaudet, kuten sydän- ja verisuonisairaudet, krooniset hengityselin-sairaudet, diabetes, munuaissairaudet, mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöt ja hermoston sairaudet ovat usein kuumuuden kanssa terveysriski. Erityisen suuri riski on muistisairailla iäkkäillä ihmisillä.  Välillä on ollut niin lämmintä, etteivät asukkaat jole halunneet ulkoilla ja hoitajien jaksamisesta on pitänyt huolehtia työtä tauottamalla sekä ylimääräisillä juomatauoilla. Lämmöstä huolimatta viimeksi sunnuntaina asukkaat saivat maistella grilliherkkuja joiden valmistamiseen osallistui koko työvuoro.

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio joulun lahjat
29.12.2022

Kuvasatoa joulun ajalta

Joskus kuvat kertovat enemmän kun sanat. Joulun alla vietimme asukkaiden kanssa puurojuhlan ja jouluaaton ohjelma oli perinteinen.