Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

17

kesäkuu

2021

Kesäpäivien viettoa

Lähestyvän kesäpäivänseisauksen kunniaksi järjestimme asukkaille luontoaiheisen tunnistuskilpailun. Tunnistuskilpailussa asukkaiden tuli pelkästään käsin tunnustella erilaisia metsästä kerättyjä asioita.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kasvien tunnistusta

Esperi ja hoivakoti Sigrid ovat mukana Oikotien Työpaikkojen luotsaamassa  Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia​. Juuri nyt meillä on kesätyössä Erika. Erika kertoo Sigridissä olevan mukava henkilökunta, viihtyisät tilat ja kesätyö on ollut odotuksia positiivisempi kokemus.

Eerika oli mukana tämän päivän ohjelmassa, jossa keräsimme luonnosta mm sammalta, risuja, käpyjä ja lehtiä.  Ryhmässä tunnustelimme ja tunnistimme näitä. Tunnistamisen yhteydessä keskustelimme asukkaiden kanssa yöttömistä öistä ja Suomen suvesta.

Hoivakoti Sigrid Siuntio kasvien tunnistusta

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
27.3.2023

Äänestys

Asukkailla oli mahdollisuus äänestää ennakkoon vaaleissa perjantaina 24.3.
Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.