Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

30

maaliskuu

2022

Kevät keikkuen tulevi

Vanha suomalaisen sanonta "kevät keikkuen tulevi" pitää edelleen paikkansa. Kevät tuo tullessaan ilon ja luonnon ihmeet.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kahvit ulkona

Ikäihmisille kevät voi merkitä uudenlaista alkua. Talven pimeys ja liukkaat kelit eivät rajaa elämää hoivakodin sisälle. Ulkoillut ovat mahdollisia helpommin ja hoitajien ergonomiaa huomioiden muuallakin kun Sigridin takapihalla. Kävelyretket lähialueen teille ja metsään lisääntyvät. Toisille valon räjähdysmäiseen lisääntyminen ja kevääseen liittyvät odotukset saattavat kuitenkin aiheuttaa surua ja masennusta. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio kevään valo

Keväällä pidämmekin pihatalkoot 28.4, jonne läheisetkin ovat tervetulleet. Aloitamme talkoot klo 13 ja  tarjoamme kahvia ja grillaamme makkaraa. Tervetuloa mukaan :-)

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio sydämellinen nalle
19.2.2024

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla. Meillä Sigridissä jokaista asukasta muistettiin ystävänpäiväkortilla
Hoivakoti Sigrid Siuntio rouvat sohvalla
12.2.2024

Kirjaimet hiekassa

Sigridissä on harjoitettu hienomotoriikkaa erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.
Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
19.1.2024

Presidentin vaalit

Ensimmäinen väälipäivä on sunnuntai 28.1.2024. Ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17.–23.1.2024, Sigridissä asukkaiden on mahdollista äänestää 22.1.2024 klo 13 alkaen.