Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

11

syyskuu

2023

Lukeminen

Hoivakodin asukkaista osa on innokkaita lukijoita, suosituimpia ovat päivän lehdet.
Hoivakoti Sigrid Siuntio Antti lukee

Lukutaitopäivää vietettiin 8. syyskuuta. Päivän tarkoituksena on muistuttaa kansainvälistä yhteisöä lukutaidon merkityksestä ja koulutuksen tärkeydestä kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. Lukutaito on ihmisoikeus, joka mahdollistaa yksilön kehityksen, kouluttautumisen ja täyden kapasiteetin hyödyntämisen. Lukutaito on avain parempaan terveyteen ja hyvinvointiin. Lukutaidolla on merkitystä sukupuolten välisen tasa-arvon, kestävän rauhan, kehityksen ja demokratian toteutumisen kannalta.

Asukkailla on mahdollisuus lukea päivänlehtiä ja osalle ne kuuluvat osana päivän tärkeintä hetkeä. Aamukahvilla saattaa kulua useampi tunti kahvia juoden ja lehtiä selaillen. Mieluisimpina mainittiin Alistair McLean ja teos Luvattu maa. Hengelliset teokset mainittiin myös tärkeinä ja muistelmateokset ovat monelle mieluisia. Aleksis Kivi oli monen asukkaan mieleen ja erityisesti romaania seitsemää veljestä kehuttiin. 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.