Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

15

maaliskuu

2021

Naistenpäivä

Esperi hoivakoti Sigridissä juhlittiin 8.3 naistenpäivää.
naistenpäivä

Meillä Sigridissä oli yövuorossa leivottu sämpylöitä aamupalaksi naistenpäivän kunniaksi. Asukkaat saivat siis aamukahvin ja puuron lisäksi tuoretta sämpylää. Se olikin mieluinen yllätys.

Aamupalan jälkeen halukkaille oli luvassa kauneudenhoitoa ja hemmottelua. Edellä mainittuihin sisältyi hiuksien- ja kynsienlaittoa, käsi- ja hartiahierontaa ja kasvohoitoa. Kukapa ei haluaisi näin aloittaa aamuansa.

naistenpäivä

Päiväkahvilla oli tarjolla marjapiirakkaa ja kuohuviiniä kahvin lisäksi. Jokaisella naiselle jaettiin ruusut ja kortit.
Kahvin yhteydessä laulettiin ja kuunneltiin naisten toivomia lauluja ja halukkaat saivat lähteä tanssimaan. Hoitaja tanssittivat niitä asukkaita jotka halusivat pistää jalan vipattamaan.

naistenpäivä

 Useampi asukas kertoi, ettei ole viettänyt naistenpäivää kotonaan kummemmin. Nais väkemme kertoikin tämän päivän olleen mieluisa ja lämmittäneen sydäntä, että heitä varten oltiin nähty näin vaivaa. 
Kortti ja ruusu vietiinkin jokaisen asukkaan huoneeseen muistuttamaan päivästä, sekä siitä kuinka ainutlaatuisia he kaikki ovat.

Älä koskaan unohda kuka todella olet.
Äläkä anna kenenkään muuttaa sinua.
   Olet ainutlaatuinen ja täydellinen omalla tavallasi.
Hyvää naistenpäivää!
naistenpäivä

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio joulun lahjat
29.12.2022

Kuvasatoa joulun ajalta

Joskus kuvat kertovat enemmän kun sanat. Joulun alla vietimme asukkaiden kanssa puurojuhlan ja jouluaaton ohjelma oli perinteinen.