Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

29

heinäkuu

2021

Pelaamisen ilosta ja OmaEsperistä

Keskiviikkona satoi kunnolla vettä ja päivää vietettiin sisällä bingoa pelaten.
Hoivakoti Sigrid Siuntio bingo 28.7.2021

Aivojen monipuolinen haastaminen ja sosiaalinen kanssakäyminen ehkäisevät muistisairauksian kehittymistä ja tekevät päivistä mielekkäitä. Bingo onkin yksi Sigridin suosituimmista aktiviteeteista, johon jokaisen asukkaan on mahdollista osallistua omien voimavarojensa mukaisesti hoitajien auttaessa tarvittaessa. Pelaaminen tuo sopivasti jännitystä päivään ja pienet palkinnot ilahduttavat. Matemaattisesti lahjakkaat asukkaat auttavat myös vieruskaveria havaitsemaan oikeat numerot. Älykkyys ja erilaiset lahjakkuuden alueet säilyvät muistisairaillakin pitkään vaikka lähimuisti heikkenisi. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio bingoisäntä 28.7
Hoivakoti Sigrid Siuntio pelaaja 28.7.2021
Hoivakoti Sigrid Siuntio onnenhetki 28.7.21

OmaEsperi

Sigridissä on käytössä omaisviestintätyökalu OmaEsperi, joka on tarkoitettu parantamaan yhteydenpitoa asukkaiden ja lähiomaisten välillä. Sovelluksen avulla hoitaja kirjoittaa asukkaasta lyhyen kuulumisen johon on mahdollista lisätä kuva. Kuuluminen kertoo asukkaan sen hetkisestä toiminnasta tai tunnelmasta. Kuulumisessa ei voi kuitenkaan olla mitään terveystietoa tai asukkaan yksityisyydensuojan piiriin kuuluvaa tietoa. Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta ja olet siitä kiinnostunut niin olethan meihin yhteydessä niin kerromme tarkemmin. 

 

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio joulun lahjat
29.12.2022

Kuvasatoa joulun ajalta

Joskus kuvat kertovat enemmän kun sanat. Joulun alla vietimme asukkaiden kanssa puurojuhlan ja jouluaaton ohjelma oli perinteinen.
28.12.2022

Hyvinvointialueet

Länsi-Uudenmaan ikääntyneiden asumispalveluiden pyynnöstä tiedotamme läheisiä muutoksista.