Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

28

elokuu

2023

Pelejä ja hemmottelua

Hoivakodin viikko on ollut tapahtumia täynnä. Meillä on aloittanut myös uusi jalkahoitaja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pelaamisen riemu

Viime viikko sisälsi monia hyviä yhteisiä hetkiä. Asukkaille on järjestytty ulkoilua takapihalla, kävelyretkiä, kuntoiluhetkiä ja erilaisia pelituokioita.

Saimme uuden jalkahoitajan jonka luokse ensimmäiset asukkaat jo pääsivätkin. Hän lähettää laskut suoraan läheiselle tai asioidenhoitajille joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Omahoitajat ovat teihin yhteydessä jotta voitte sopia teille parhaiten sopivat tavat. 

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.