Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

30

tammikuu

2023

Perjantaina pelailtiin

Ihmiset hyötyvät leikkimisestä koko elämänsä - leikki on sekä terapiaa että oppimista sekä yhdessä olemista.
Hoivakoti Sigrid Siuntio peliperjantai

Muutama asukas kerääntyi pyöräen pöydän äärelle hoitajan avustamana pelaamaan muistipeliä. Asukkaiden keskittymiskyky vaihtelee, jonka takia jokaisessa pelituokiossa huomioidaan asukkaan jaksaminen. Pelin voi jätää kesken tai vaan seurata muiden pelaamista kenties osallistuen jutusteluun.Tarvittaessa hoitaja auttaa kuvien tulkitsemisessa näkökyvyn ollessa alentunut. Asukkaat myös usein auttavat toisiaan ja pientä kiusoitteluakin on joskus havaittu. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio pelaamista

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio Utun päivä
26.2.2024

Rakasta lemmikkiäsi päivä

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli tällä viikolla viihdyttämässä ihana Utu-koira. Utu on hyvin ihmisläheinen koira, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio sydämellinen nalle
19.2.2024

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla. Meillä Sigridissä jokaista asukasta muistettiin ystävänpäiväkortilla
Hoivakoti Sigrid Siuntio rouvat sohvalla
12.2.2024

Kirjaimet hiekassa

Sigridissä on harjoitettu hienomotoriikkaa erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.
Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
19.1.2024

Presidentin vaalit

Ensimmäinen väälipäivä on sunnuntai 28.1.2024. Ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17.–23.1.2024, Sigridissä asukkaiden on mahdollista äänestää 22.1.2024 klo 13 alkaen.